Tipsa om anläggningenOscarsteatern

Centrala möten i historisk jugendteater - för stora & små sällskap

Varmt välkommen till vår 100-åriga jugendteater mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder, förutom högklassig teaterunderhållning, en mängd möjligheter till olika möten och konferenser, middagar, konserter, guidade visningar m.m.

Vid konferensbokning står teatern till förfogande för endast ert sällslap vid en heldagskonferns. Vi kan även erbjuda ett stort urval av underhållning, och ett flertal hotell i närheten.

Varmt välkomna till oss

Hitta hit

Varmt välkommen till vår 100-åriga jugendteater mitt i centrala Stockholm. I teatersalongen som rymmer upp till 946 personer sker spännande möten i denna kulturbyggnad. Det är en mycket väl anpassad lokal för möten med teatersittning. Vår 100-åriga historia gör sig påmind och när du kliver in i salongen känner du 1900-talets arkitektur, då våra renoveringar har skett varsamt för att bevara denna kulturskatt.
Vi har dock inte prutat på vår sittkomfort, våra stolar på parkett byttes ut sommaren 2010 och är helt nya, stolarna på rad/balkong 1 är specialbyggda av NK på 50-talet och tillsammans med orginal stolarna som pryder rad/balkong 2 totalrenoverades dessa sommaren 2011.
Tekniskt sett har vi inkluderat det som behövs för att ni skall få ett bra arrangemang hos oss. I våra priser ingår: Projektor & filmduk, en scentekniker, en ljudtekniker, fastbelysning, 2 mikrofoner och garderob till era gäster.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
3
Max biosittning
946
Max parkettsittning
946
Max skolsittning
50
Max styrelsesittning
10
Max antal konferens
946
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Vi serverar olika maträtter i samband med arrangemang i teatersalongen upp till 946 gäster. Denna serveras stående i teaterfoajén.
Vill ni i samband med t ex en kick-off eller ett Affärskonvent äta 3-rätters middag så dukar vi upp antingen i vår festsal på 3e raden eller i vår vackra Guldfoajé. I Guldfoajén rymmer vi 80 sittande gäster och i vår festsal på 3e raden ca 90 gäster.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Kombinera din konferens med ett teaterbesök: I höst spelar vi La Cage Aux Folles

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Vi finns mitt i City nära till hotell och kommunikationer. Det är 5 minuters promenad från T-Centralen och runt hörnet från Arlanda Express.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
8 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
39,9 km
Närmaste hållplats buss:
Vasagatan/Kungsgatan
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
T-centralen
Avstånd:
0,7 km
Närmaster flygbuss:
Centarlen
Avstånd:
0,7 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,05530
Latitud:
59,33360