Tipsa om anläggningenÖrenäs Slott

Ta steget genom historien och låt dig hänföras av den magnifika utsikten över Öresund. Upplev en oas där hav möter land, där storslagenhet förenas med naturen och där dåtid förenas med nutid. Med vår omtanke för gästen skapar vi tillsammans goda förutsättningar för en lyckad konferens under alla de fyra årstiderna. Vi har lagt stor vikt vid att anpassa vår miljö för att nå bästa resultat för olika typer av möten. Välkommen till Örenäs Slott. En plats där bra blir bättre och där tankar och idéer får flyta fritt.

Hitta hit

Konferens

På ca 1500 kvadratmeter erbjuder vi 16 toppmoderna och ljusa konferenslokaler/grupprum varav en stor eventhall för upp till 390 personer. Den nya eventhallen, tillsammans med den moderna tekniken, skapar fantastiska möjligheter för både privata sällskap samt för företag som vill göra en större presentation för sina kunder med exempelvis en mässa eller en visning. I slottets historiska miljö har ni möjlighet att planera, umgås och sammansvetsa gruppen. Efter ert möte avnjuts era måltider i slottets salonger med hänförande utsikt över Öresund.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
19
Antal Grupprum
8
Max biosittning
390
Max parkettsittning
390
Max skolsittning
250
Max styrelsesittning
32
Max antal konferens
300
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
113
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Med ett genuint matintresse, engagemang med kärlek och respekt för råvaran, tar vi vara på den Skånska matkulturen med spännande och rena smaker. Rätter byggda från grunden, med råvaror från noggrant utvalda och lokala producenter, tillagas säsongens ädla råvaror. Med finess, tanke och kunskap skapar vi det där lilla oväntade. Med stor respekt för miljön och framtida generationers möjligheter att få ta del av det samma som oss.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Båtturer, vinprovning, whisky, golf, boule, utomhuspool och mycket mer. Återkommande event.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Båttur till Ven, vattenaktiviteter, interaktiv teambuilding, bastu, skattjakt, slottskryss, mysterier, quiz, vinprovning, golf, boule, utomhuspool, sportbilskörning och mycket mer.

Miljö och säkerhet

Miljön i fokus på Örenäs Slott På Örenäs Slott skall vi alltid följa aktuell miljölagstiftning och ständigt sträva efter att upprätthålla samt förbättra miljöförhållandena för våra gäster och personal. Grunden för vårt miljöarbete är en medveten ambition att värna om miljön genom användning av förnyelsebara resurser i så slutna kretslopp som möjligt och att undvika miljöförstörande ämnen. Miljömärkning är ett sätt att visa att man tar hållbarhet på allvar. Detta har vi gjort genom att Svanencertifiera hotellet.

Kommunikationer

Örenäs Slott är beläget på den Skånska västkusten med en fantastisk utsikt över Öresund och Ven. Slottet är beläget mellan Helsingborg och Landskrona och närheten till Helsingborg, Malmö och Köpenhamn gör det lätt att ta sig till slottet för en unik konferensupplevelse.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Glumslöv Station
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Sturup (Malmö)
Avstånd:
70 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrup (Köpenhamn)
Avstånd:
90 km
Närmaste hållplats buss:
Glumslöv Station
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,4674
Latitud:
55,5646

Hitta hit