Tipsa om anläggningenO`Learys Norrtull Event Center

O`Learys Norrtull erbjuder en imponerande lokal på 2300 kvm som är fullt utrustad med ljud och bild Lokalen passar för alla typer av arrangemang för stora som små företag.

Så som årsstämmor, kundarrangemang, produktlanseringar, föreläsningar, tv-inspelningar, debatter, med mera.

Det som gör lokalen unik är att den med fördel kan användas vid storartade arrangemang med det där lilla lilla extra. Vid en presentation kan lokalen rymma hela 500 personer och vid en middag ca 260 personer. Inget är omöjligt.

Vi tillhandahåller allt från talare till konferencierer serveringspersona,l kunden bestämmer.
Vi kan dessutom klä om och inreda lokalen efter kundens önskemål samt att allt ljud ljus finns redan till förfogande.I lokalen finns även barer, toaletter, garderob samt VIP-rum som gör livet enklare.Boka ditt event redan nu.

Hitta hit

För konferensen erbjuder vi 3st rum. Den ena med plats för 60 pers (biosittning) med projektor och det mindre rummet i styrelsesittning (12 pers) med led tv. Sen går det utmärkt att ha er konferens i hela lokalen för upp till 500 personer. Med skärmar överallt och med all den teknik som behövs för en konferens för en dag finns tillgängligtVill man avsluta med Afterwork och lite aktiviteter så ordnar vi detta i samband med bokningen. Vi har bowling, golf racing mm. En 3 eller 5 kamp kanske? Detta är ett kul sätt att förena nytta med nöje och utmana varandra. Väldigt bra för teambuildning. kickoffVarmt Välkommna!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Max biosittning
60
Max styrelsesittning
12
Max antal konferens
500
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

First Hotel Norrtull

First Hotel Norrtull ligger i centrala Stockholm, vackert beläget i Vasastan på S:t Eriksgatan och nära till Sveavägens puls.
Hotellet ligger i direkt anslutning till den nya Hagastaden och nya Karolinska universitetssjukhuset.

Flygbussarna från Arlanda och Bromma flygplats stannar bokstavligt talat precis utanför entrén, och inom ett par kvarter ligger pendeltåg och tunnelbana.

På First Hotel Norrtull erbjuder vi 129 ljusa och moderna rum, en attraktiv lobbybar för affärsmöten, restaurang samt en stor konferens- och festvåning för upp till 400 personer.

Som hotellgäst har du fri tillgång till trådlöst internet - WiFi.

Du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor samt bokningar på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Gå gärna in och läs våran meny. Är ni ett större sällskap så blir hanteringen mycket enklare med förhandsbokade menyer och det går självklart bra att beställa till extra mat under kvällen.

Se vår meny här

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Bowling, skytte, golf, racing, biljard, basket, dart m.m.

Så mycket kul du kan välja hos oss. Våra simulatorer (golf, skytte och racing) är det nyaste och coolaste som finns på marknaden. Varför inte utmana kompisarna eller avdelningen på en 3- eller 5-kamp. Nåväl, vad ni än väljer garanterar vi en kanonkväll hos oss.
3- och 5-kamper

Ni får utförliga instruktioner när ni kommer och en aktivitetsvärd finns närvarande som hjälper till under kampen och sammanställer resultatet.

Kamperna börjar eller avslutar med 1 timmes bowling.

Tidsåtgång för 3-kamp ca 1,5-2 timmar beroende på antal.

Tidsåtgång för 5-kamp ca 2-3 timmar beroende på antal.

After work 5-kamp

Välj mellan Golf, Boxboll, Basket, Dart, Shuffleboard, Biljard, Kast clown, Snowcross, Hammare, Flipper

Pris 145:- inklusive en öl/glas vin & snacks.Bowling

10 st fullängdsbanor i spektakulär miljö. Ljud och ljus i världsklass!

Racing.

Våra simulatorer erbjuder ett 5-kanaligt surroundsystem där man sitter i en racestol och med ett pedalställ ger en mycket realistisk känsla. Variationer av bilar, bana är oändliga. Vi hjälper dig att hitta rätt race. Almost better than live.Skjutsimulator.

Den virtuella skjutupplevelsen med hagel för sjöfågeljakt eller till skog och mark för fasanjakt, kulskytte för älg & björn jakt alternativt till lerduvebanan för de olika grenarna inom denna sport.
Golf.

Vi erbjuder spel på 50 olika mästerskapsbanor runt om i världen bla Pebble Beach, Spelformer i simulatorn inkluderar alla vanliga som matchspel, poängbogey, skins, scramble. Det finns en rad olika träningprogram som analyserar dina slag och bollbana samt tävlingar såsom närmst pin och längsta drive.


Mycke nöje och varmt välkomna till O'Learys Norrtull Event Center önskar Edward och Göran med personal.

Så mycket mer än sport och god mat!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • 3- och 5-kamper
  • After work 5-kamp
  • Bowling
  • Racing
  • Skjutsimulator
  • Golf

Hitta rätt!

Longitud:
18,04890
Latitud:
59,34980