Tipsa om anläggningenNynäsgården Hotell & Konferens

Det personliga bemötandet och vår fantastiska mat är viktiga ingredienser för att er konferens/event skall bli lyckat. Endast 30 minuter från Globen ligger Nynäsgården i en lugn och trivsam miljö nära naturen. Vi gör allt för att ni skall trivas hos oss.

Hitta hit

Boka en kustnära konferens i lummig trädgårdsmiljö.
Tillsammans skapar vi ett lyckat möte. Ni kan välja på ett färdigt paket eller så hjälper vi er med att skräddarsy er konferens oavsett om det gäller ett mindre ledningsgruppsmöte, en utbildning, eller kick off.
Vi erbjuder en kreativ miljö som bidrar till att konferensen blir lyckad och i vår restaurang bidrar våra kockar med måltider av högsta klass.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
8
Max biosittning
120
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
70
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

På Nynäsgården sover du gott med naturen runt hörnet och vaknar utvilad till en ny dag.
Våra hotellrum är bekväma och utrustade med Tv, wc/dusch, litet skrivbord, hårfön och gratis WIFI.Våra sviter är utrustade med minibar och bubbelbadkar.
Nynäsgården ligger i en lugn trädgårdsmiljö och inrymmer 37 rum, konferenslokaler, reception, restaurang, lobbybar, bastu.
På Nynäsgården är det rökfritt inomhus, rummen och på terrassen.

Detaljerad information

Antal enkelrum
37
Antal dubbelrum
35
Handikappanp.enkelrum
2
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
3
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Nynäsgården har vi höga ambitioner med vår meny. Med 20 års erfarenhet i yrket vet vår kökschef att maten är en viktig ingrediens för att konferensen skall bli lyckad.
Våra duktiga kockar strävar alltid alltid att sätta ihop menyer efter årstid och utbud där vi använder oss av närodlade produkter från lokala aktörer samt ser en utmaning i att plocka in andra kulturer i svensk matkonst

Detaljerad Information

Max antal restaurang
125

Nynäsgården erbjuder aktiviteter efter kundens önskemål och behov. Hos oss finns det gott om plats för aktiviteter både utom- och inomhus.
Provningar i olika former, öl provning med vårt egna öl från Hesselby Bryggeri eller besök hos ett lokalt bryggeri, chokladprovning, vinprovning listan kan göras lång. Utomhus kan vi erbjuda segway, segwaypolo, kajak eller varför inte byta konferenslokalen mot Walk and Talk i naturområdet Alhagen. Populärt inslag på konferensen är något av våra quizz med showinslag så som Filmresan, musikresan eller ”Så skall det låta”
.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • skärgårdsutflykter
 • Boule
 • Biljard
 • Bastu
 • Relax
 • Yoga
 • Segway
 • Teambuildning
 • Dryckes och smakprovningar
 • Musiktävlingar
 • Walk and Talk
 • Fiskeguidning
 • Kajak
 • Ridning

På Nynäsgården har vi miljön i fokus i vårt dagliga arbete.
I våra badrum finns tvål i påfyllningsbara pumpar, bergvärme och el kommer från förnybara källor, vi återvinner och komposterar, vi tvättar på Svanenmärkt tvätteri. Vi serverar närodlad mat för att minimera transporter till hotellet.
Klasssificerade enligt VISITA

Till Nynäsgården är det lätt att ta sig med bil, tåg eller buss.
Kommer man med bil så finns det gott om gratis parkeringsplatser. Med pendeltåg från Stockholm är det en kort promenad på 10 minuter från stationen till hotellet.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Nynäsgård
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
65 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
98 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,94630
Latitud:
58,91970