Tipsa om anläggningenDockyard Hotel

Dockyard Hotel är den perfekta symbiosen mellan frisk havsdoft och citypuls. Läget mitt emellan hav och stad lämpar sig lika väl för konferenser och möten som för övernattande affärsresenärer eller turister i Göteborg. Här hittar du 137 hotellrum i olika stilar och storlek - en generös frukostbuffé och vårt personliga bemötande ingår självklart till alla. Utöver detta erbjuder vi 5 olika konferensrum samt ett grupprum, som på bästa sätt tar hand om allt från det lilla sällskapet till den stora gruppen samt en restaurang där vi verkligen lägger ner vår själ för att skämma bort våra gäster.

Hitta hit

HAVSNÄRA KONFERENS OCH MÖTEN

UTSIKTEN, omgivningarna, en havsbris, vattnet och de vackra lokalerna. Fem egenskaper som gör ett möte på Hotell Nya Varvet Studios så annorlunda. Konferens, evenemang eller fest hos oss ger energi och inspiration. Våra lokaler spänner från charmiga rum för små grupper, till luftiga miljöer för sällskap upp till 200 personer. Ljusinsläppet från Bibliotekets stora takfönster är något alldeles extra och hörnrummet Pater Noster har fönster i två väderstreck med en oslagbar vy över hamninloppet. Ibland är gräset i vår stora park mer inbjudande än någon konferensstol. När skymningen faller är sorlet från vår restaurang ett löfte om gemytlighet och matglädje. På Hotell Nya Varvet Studios handlar det alltid om människor och om ögonblick i tid och rum. Oavsett hur du väljer att mötas hos oss finns det alltid en gemensam nämnare; vattnet är vår närmaste granne.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
0
Max biosittning
120
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
25
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

UNIKA HOTELLRUM

Variation är ett signum på Hotell Nya Varvet Studios. Det gäller det mesta i området och i lika hög grad våra drygt 150 olika hotellrum. Varje rum präglas av den hotellbyggnad det ligger i och är personligt och modernt inredda efter husets karaktär och arkitektur. Självklart är alla rumskategorier försedda med TV och fritt Internet. Samtidigt har vi medvetet en stor spännvidd för att erbjuda ett attraktivt alternativ för alla; från de mindre och något enklare hotellrummen till de stora sviterna fördelade över två etage.

Fråga oss gärna om det där lilla extra som du eftersöker eller om du har särskilda önskemål, som t.ex. att ta med dina fyrfota vänner. Vår grundidé är alltid densamma. På Hotell Nya Varvet Studios får du mer än vad du betalar för och allt är möjligt

Detaljerad information

Antal enkelrum
34
Antal dubbelrum
102
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Reveljen:
Vid Nya Varvets Marina hittar du Verandan på Reveljen som blickar ut över Göteborgs hamninlopp. Ta en cykeltur bort från storstadens stress eller en promenad längs havet över till oss.
På Reveljens Veranda hittar ni vår a la carte restaurang. Med närheten till vattnet har vi skapat en trevlig atmosfär och en gemytlig mötesplats där maten står i fokus. Med god omsorg komponerar vi menyer efter årstid. Förhoppningsvis går ni, precis som vi härifrån med ett leende på läpparna och ett nytt besök i tankarna.

Carfé & bar: I västerläge med utsikt över hamninloppet kan du dagtid njuta av solen på vårt café. Här serveras fika, öl och vin och lättare rättare såsom smörgåsar, wraps, sallader m.m. Skulle solen någon dag lysa med sin frånvaro har vi över 80 platser inomhus med öppen brasa och härlig utsikt.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
300

Vi samarbetar med olika eventbolag, tex: AVENTI, Aquaevent och Eventlabbet
Förslag på olika event:

MISSION COMPLETED
Lagvis tilldelas ni ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp av den navigera er till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs ni inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar - allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng!
4-50 pers - 350 kr pp, 51- 300 kr pp, Minimum: 4 900 kr, Tidsåtgång: 1.5 h, Max antal: 1000 pers.

KAJAKPADDLING
Kajak är det mest naturnära och smidigaste sättet att ta sig fram på vattnet. Det går smidigt & enkelt och tekniken att paddla är lätt att lära. Vi glider fram längs med kustremsan och under resans gång får ni även lära er lite mer om teknik, manövrering av kajaken samt säkerhet. Vi erbjuder även kanotpaddling om så önskas, begär offert.
2-50 pers - 890 kr pp, Minimum: 8 000 kr, Tidsåtgång: 3 h, Max antal: 50 pers

MORDGÅTAN
Mordgåtan är utformad som en middagsaktivitet. Den börjar med en introduktion på ca 30 minuter innan ni får första rätten. Under introduktionen blir ni tilldelade varsin karaktär med olika ledtrådar och uppdrag. Någon utav er blir mördaren. Ni väljer självklart själv vilken nivå ni vill "spela ut" er roll. Det går bra att endast ha sin namnlapp på sig, men det går även bra att spela ut till fullo om man önskar det! Det är varför vår Mordgåta passar alla typer av personligheter. Mordgåtan fortgår sedan under middagen då ni minglar runt för att få veta mer om mordet och till slut kunna luska ut vem mördaren är. Dessutom sker det en hel del andra händelser under kvällen som vi inte vill avslöja. Aktiviteten avslutas med lösning och prisutdelning till desserten. Bland annat delar vi ut kvällens Oskar, till den som bjussat på sig själv lite extra. Vi utlovar en mycket händelserik och skrattfylld kväll! (333kr / person ex moms + 500kr reseersättning)

SÄLSAFARI
Låt oss ta med Er på en tur i den vackra skärgården på västkusten. Vi besöker sälarna i deras kolonier. Väder och vind får styra oss till vilken koloni vi besöker. Antingen Vinga eller Tistlarna. Det finns även tid för strandhugg med picknick på närliggande ö. Oftast tar vi oss till Vinga på denna tur och då hinner ni med en promenad till fyren. 2h 9 500:-/RIB Max 12 passagerare/RIB

RIB ORIENTERING
Detta är en aktivitet för dig som gillar fart och att tävla. Med olika kluriga uppgifter ska lagen samarbeta för att kunna ha en chans att vinna pokalen. Vi delar in er i lag och sedan blir ni tilldelade en GPS´s och en RIB båt med skeppare. Tillsammans ska ni navigera skepparen till rätt positioner, ni pekar, skepparen styr. När vi kommer fram till rätt position möts lagen i en duell. Ju fler vunna dueller desto lättare blir det att vinna i finalen. 2h 10 500:-/RIB Max 12 passagerare/RIB

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Guidad turer (Vandringar med guide)

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

MED BIL


FRÅN CENTRUM

Kör E 45 mot Fredrikshamn/Kiel, passera färjeterminalerna och fortsätt väster ut. Precis innan Gnistängstunneln ta av höger mot Långedrag. Tag andra avfarten i ronddellen och kör över spårvagnsspåren. I nästa korsning tag vänster påLångedragsvägen. Följ Långedragsvägen som i höjd med skola och mataffär blir Hästeviksgatan. Följ vägen ner för backen och tag höger vid den stora skylten NYA VARVET.


FRÅN FRÖLUNDA/ SÖDER

Följ E 45/ Söderleden mot Hisingen/ Hamnar. Direkt efter Gnistängstunneln, ta första avfarten och följ skyltning mot Nya Varvet.Med spårvagn

Nr 11 mot Saltholmen stannar vid hållplats Nya Varvsallén, sedan promenad längs Nya Varvsallén ca 10 minuter.

Spårvagn nr 9 stannar vid Kungssten, därefter är det ca 15 minuters promenad längs Långedragsvägen och sedan Nya Varvsallén.Med buss

Nummer 91 & 86 stannar vid hållplats Rengatan, därifrån är det ca 10 minuters promenad längs Rengatan och Örlogsvägen.Med Älvsnabben

Från Lilla Bommen till Klippan, därifrån är det ca 15 minuters promenad efter vattnet.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Nils Ericson Central Bus Station
Avstånd:
5 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
24 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
24 km
Närmaste hållplats buss:
Rengatan
Avstånd:
0,95 km
Närmaster flygbuss:
Göteborgs Centralstation
Avstånd:
5 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,89380
Latitud:
57,68580