System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at boka_konferens_konferensinfo.Page_Init(Object sender, EventArgs e) Nya Älvsborgs Fästning | Konferens.se

Tipsa om anläggningenNya Älvsborgs Fästning

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
3
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
50
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
130
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: