Tipsa om anläggningenNösunds Värdshus & HavSbadSpa

Nösunds Värdshus Havsbadspa Du hittar Nösunds Värdshus några meter från havet - på södra Orust, mitt i Bohuslän. Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv. Idag har vi återupprättat Nösunds gamla traditioner och kan erbjuda mat, boende och havsbadspa i en genuin skärgårdsidyll. Det gamla pensionatet har fått uppleva en omvälvande tid, vi har byggt om och kompletterat med orangeri, sjöbodar och stora ljusa konferenslokaler med högt i tak. I stillheten ute hos oss hittar du rum med rymliga terrasser där du kan vila ögonen mot vågorna.

Hitta hit

Konferens Att komma till Nösunds Värdshus med sina anställda eller sin projektgrupp är en riktig upplevelse. Utöver den speciella miljön och informella stämningen finns en omfattande konferensservice med många trevliga kringaktiviteter. Vår uppgift är att hjälpa er som har ett bestämt mål med dagarna - att nå fram just dit. Vid behov står vi till tjänst med professionell ledarcoaching och handledning och kan erbjuda en fullständig service med hjälp till planering av hela eller delar av ert konferensinnehåll. Det finns alltid någon till hands för att hjälpa till, vare sig det gäller maten, kopieringen, en förlagd tröja eller en inlåst bilnyckel när det blivit dags att åka hem.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
5
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
54
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
220
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
4
Antal dubbelrum
32
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
4
Antal kombirum
5
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vi har alltid trott på att människan mår bra av kvalitet och omtänksamhet. I en sådan helhet är en måltidsupplevelse som förmår lyfta sig till en högtidsstund helt avgörande. Under många år nu har vi utvecklat vår restaurang och vinkällare genom att hämta erfarenheter från när och fjärran. Här vill vi utveckla allt vi gjort tidigare och med nya gastronomiska ambitioner koncentrera all vår kraft på att ge dig som vår gäst en unik upplevelse. Det handlar om omtanke och karaktär i måltidens estetik och i miljön där den avnjuts. Vårt mål är att ge dig som gäst en helhetsupplevelse för alla sinnen. I vårt kök utgör råvarorna ledmotivet. Naturens smaker sätter tonen och vi lagar mat från det bohuslänska skafferiet efter säsongens rytm - kanske för att årstiderna är så tydliga här.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Havsbadspa Ljus, värme, vatten och stillhet är de viktigaste elementen i vår anläggning. Vi har byggt den mellan klipporna och ut i vattnet, där himmel och hav reflekterar ljuset. I poolavdelningen är dessutom tak och vikvägg glasade och när de körs undan ackompanjeras infinity- bassängernas vatten av naturligt vågskvalp. I sol- och ljusterapin läker du kropp och själ. Utsträckt i solstolen gör ljusterapin dig avslappnad, avstressad och därefter piggare och gladare. Blodcirkulationen ökar och värmen är välgörande för leder och muskler. Sol, temperatur, vind och ljud är hämtade från en högsommardag i Bohuslän. Havsbastun är byggd kring en stålkonstruktion, där de hängande lavarna exponeras genom den helglasade entrén. Höjd och panoramautsikt lägger havet vid bastugästernas fötter. Sommartid, och för de modiga även under vinterhalvåret, kan man nedstiga i salthavet och blir det kyligt går det bra att få upp värmen i de heta saltbaden.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Havsbadspa med bastu
 • sol- & ljusterapi
 • varma saltvattenpooler
 • relax & bad i havet
 • Boule
 • Matlagningsövning
 • Tennis
 • Vin-
 • öl-
 • whisky- provning
 • Bergsklättring
 • kajaking
 • cykling m.m

Under 2012 hoppas vi att även hotelldelen får Svanen

Gratis P-platser i anslutning till Nösunds Värdshus

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stenungsund
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
120 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
120 km
Närmaste hållplats buss:
Nösunds Korsväg
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Göteborg
Avstånd:
90 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,5088996887207
Latitud:
58,105598449707