Tipsa om anläggningenNordic Forum

Välkommen till Nordic Forum i Kista! Här erbjuder vi exklusiva möten i den snabbväxande teknikmetropolen, bara 15 minuter från Arlanda och med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter.
Hos oss ryms hela Sverige, från Blekinge till Lappland. I våra nyrenoverade konferensrum har arkitekterna tänkt på de fyra elementen jord, luft, eld och vatten när de har designat rummen.
Vi erbjuder allt från det spontana mötet i någon av våra ljusgårdar till samlingar för upp till 300 deltagare. Självklart erbjuder vi god mat och en härlig och varierad kaffebuffé. Vi har en restaurang med självservering som tar 350 personer men även mindre gästmatsalar där vi serverar maten vid bordet.

Hitta hit

Nordic Forum erbjuder 14 lokaler i varierande storlekar samt två härliga ljusgårdar med möjlighet att anordna utställningar, aktiviteter, minimässor m m. Vår största lokal, Lappland, tar 130 personer, är ni ännu fler så abonnerar ni er egen ljusgård och kan välja färg och form helt efter era egna behov och favoritfärger. I Ljusgården kan ni vara upp till 300 personer. Vi gillar även små möten så vill du ha ett möte med dig själv eller men en kollega så får ni gärna komma hit till oss.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
14
Antal Grupprum
7
Max biosittning
130
Max parkettsittning
275
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
15
Max antal konferens
275
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Är du mån om att dina konferensdeltagare ska få riktigt bra mat?  Då ska du komma till oss och konferera. Vi satsar på att varje konferens vi arrangerar också blir en matupplevelse. Våra duktiga kockar brinner för bra råvaror och jobbar med säsongens produkter. All mat tillagas från grunden och vi arbetar i största möjliga mån med närproducerade och ekologiska råvaror.
Självservering 350 personer

Gästmatsalar.
Lagan 45 personer
Ätran 24 personer
Viskan 8 personer

Detaljerad Information

Max antal restaurang
350

Varför inte starta upp mötet med yoga eller qigong och få igång kroppen innan kreativiteten ska flöda. Vi kan också erbjuda en stor variation av mat- och dryckesprovningar.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Mat- och dryckesprovningar
  • Yoga
  • Qigong
  • Teambuildning
  • Pubspel
  • Oljemålning m.m.

Sabis AB, där Nordic Forum ingår, är ett företag som verkar för en hållbar framtid. Detta gör vi genom att, på ett strukturerat sätt, arbeta för att kontinuerligt minska våra verksamheters miljöpåverkan samt aktivt engagera oss i sociala frågor - både på och utanför vår arbetsplats. Vi följer den lagstiftning och de myndighetskrav som berör våra verksamheter och håller oss uppdaterade gällande miljörekommendationer och arbetsmiljöfrågor. Detta balanserar vi sedan med ekonomisk långsiktighet och våra kunders önskemål.

Miljö
För att vårt miljöengagemang ska resultera i effektiva insatser, fokuserar vi på åtgärder som gör skillnad. Genom att arbeta för att minimera våra koldioxidutsläpp och sopor samtidigt som vi hushåller med vårt vatten och tänker smart kring våra inköp – bidrar vi till en hållbar framtid.
100% Grön el med tvp egna vindkraftverk
Sabis är idag delägare i två vindkraftverk, ett i Silkomhöjden i Dalarna och ett i Räpplinge på Öland. Det första verket i Dalarna togs i drift 2009 och det andra på Öland i slutet av 2011. Vindkraftverken gör att vi är helt självförsörjande på Grön El.

Smarta val
Vi ska årligen öka andelen inköp av miljö- och rättvisemärkta livsmedel. Vi förhandlar med våra leverantörer och ställer krav på att det alltid ska finnas ett brett och rikt utbud av ekologiska, certifierade, etiska och närproducerade produkter.
Vi är huvudsponsor till ”Städa Sverige”

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Sthlm Centralstation
Avstånd:
13 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma flygplats
Avstånd:
10 km
Närmaste hållplats buss:
Torshamnsgatan
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,57060
Latitud:
59,24370