Tipsa om anläggningenNoors Slott

På Noors Slott får du den avspända atmosfär och exklusiva avskildhet som krävs för att gruppen ska kunna diskutera konfidentiella affärer och fokusera på beslut, utan att störas av andra gäster. På samma vis har ni egen matsal, där ni avnjuter utvalda drycker till vällagade måltider från vårt slottskök, omsorgsfullt tillredda av säsongens råvaror.

Hitta hit

En konferens på Noors Slott innebär att ni alltid konfererar i egen byggnad och att ni alltid har er egen matsal. Därför kan ni i lugn och ro avhandla det ni behöver under dagen utan risk för insyn eller överhörningar. På så vis bestämmer ni också själva när ni önskar ta kaffepaus och vi kan skjuta lite på lunchen om det är bäst för ert program - vi följer era tider. Mötet är ert - vi är följsamma och flexibla på era villkor. I våra konferenslokaler finns följande: tillgång till dator och projektor, högtalartelefon, högtalaranläggning, tv och video, fri tillgång till trådlöst Internet, blädderblock, whiteboard och OH. Vi dukar fram mineralvatten, frukt och godis.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
4
Max biosittning
60
Max parkettsittning
50
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
22
Max antal konferens
110
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Våra trivsamma rum håller en hög jämn standard, med sköna sängar för en god natts sömn och med en personlig atmosfär för harmonin. Rummen ligger i de fristående flyglarna Carolus och Carolina och har alla de bekvämligheter som gör vistelsen behaglig; telefon, tv, badrum med badrock, hårtork och självklart schampo av bästa sort. Vi har 27 rum - av dessa är 14 dubbelrum och 13 enkelrum.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
41
Antal enkelrum
14
Antal dubbelrum
13
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Här i Noors slottskök arbetar vi i så stor utsträckning som möjligt med säsongens råvaror. Det är för oss en självklarhet att använda lokala och ekologiska producenter, vilket höjer smaken. Vi väljer det bästa som naturen har att erbjuda just nu - som vårens nyskördade sparris när den är som finast, solmogna frukter och bär eller sensommarens guldgula nyplockade kantareller då de smakar som mest. Vi väljer drycker med största omsorg och vill genom våra dryckeslistor avspegla samma höga kvalitet som du möter i köket. Även här ser vi det som en självklarhet att använda de lokala producenterna av äppelmust, öl och snaps. Välkomna till bords!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Choklad och rom/vin - champagne - ost och vinprovningar - alla dess slag med våra egna sommelierer, matlagning ihop med köket, smak och dryckupplevelse i parken etc.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Matlagning med vår kökchef
  • Barens ABC
  • Vin
  • champagne
  • choklad
  • avec provningar
  • Smakupplevelse i parken
  • Aktivitetsbolag som kan leverera det mesta som ni önskar

Vår strategi är att med kunskap och engagemang öka insikten om vad som händer med vår miljö och steg för steg skapa ett miljömedvetet företag, där alla känner sig delaktiga och tar ansvar. Att arbeta för miljön är ett stort steg, och ibland ett långsamt framåtskridande arbete. Det kan ibland kännas trögt när framstegen och belöningarna inte syns med detsamma. Icke desto mindre är detta kanske det viktigaste vi har att göra. Inte för vår egen eller för våra gästers skull, utan för kommande generationers. Genom sunt förnuft, målmedveten och långsiktig satsning har vi skapat en miljömedvetenhet bland personalen som vi är stolta över. Vi känner att vi kommit en bra bit på väg i vårt miljöarbete. I vår dagliga gärning strävar vi alltid efter att ta till oss nya kunskaper om vår miljö.

Noors Slott ligger mellan Stockholm och Uppsala vid E4:an. TÅG Hållplats Knivsta station via SJ http://www.sj.se/ PENDEL Hållplats Upplands Väsby och vidare därifrån med Upptåget till Knivsta station (via Arlanda) http://sl.se/sv/Resenar/Planera-resa/ UPPTÅGET från UPPSALA http://www.ul.se/sv/resw/ UPPTÅGET från ARLANDA http://www.ul.se/sv/resw/ När ni har kommit fram till Knivsta station så tar ni en buss 101 eller 102 till Ledinge Vägskäl, http://www.ul.se/sv/resw/?to=Ledingev%c3%a4gsk%c3%a4l&from=Knivsta+s När ni kliver av vid hållplatsen så går ni vänster i korsningen mot Noors Slott ca. 1 km. Välkomna!

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Knivsta c
Avstånd:
4 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
20 km
Närmaste hållplats buss:
Ledinge vägskäl
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,8171997070313
Latitud:
59,7154006958008