Tipsa om anläggningenNobis Hotel

Nobis Hotel är ett fristående och oberoende samtida lyxhotell med 201 rum, inrymt i två magnifika byggnader från slutet av 1800-talet på Norrmalmstorg mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder all den bekvämlighet och service som någon internationell affärs- och/eller nöjesresenär kan begära, i en avspänd, klassisk men samtida elegant miljö. Vår ambition är att bjuda våra gäster bara det bästa i varje detalj — och gärna någonting utöver detta.

Hitta hit

I våra Nobis Private Rooms erbjuder vi goda och flexibla möjligheter att arrangera alla slags möten, konferenser, middagar och fester för mindre och även litet större sällskap. Nobis Private Rooms är en svit av elegant ekboaserade större och mindre rum med fantastisk takstuckatur och många andra spektakulära, kulturskyddade inredningsdetaljer — en unik miljö som en gång var direktionsvåning för den bank som förr ”bebodde” vårt hotell. Det största av rummen — bankens gamla styrelserum — har plats för 24 bekvämt sittande, med fin utsikt över Norrmalmstorg genom franska fönster. Det minsta rummet är intimt, med plats för 2-4 för möte, lunch eller middag. Rummen kan avskiljas eller kopplas ihop efter behov. För möten och konferenser har du i samtliga våra Private Rooms tillgång till trådlöst höghastighetsbredband, LCD-projektor och annan utrustning.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
4
Max biosittning
0
Max parkettsittning
24
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
24
Max antal konferens
85
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
29
Antal dubbelrum
172
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
5
Antal sviter
11
Antal kombirum
3
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Caina, vår klassiska italienska restaurang med plats för 90 gäster, är enkel och rustik, samtidigt modern och elegant. Njut av traditionell italiensk mat baserad på råvaror i säsong. Boka ditt bord redan nu!

Bistron, en intimare atmosfär. På menyn hittar du smakfulla Italienska rätter. Välj mellan Drop-in och take-away!

Loungen - I detta fantastiska atrium med 28m i takhöjd skapas Stockholms nya vardagsrum, en plats för att mötas och mingla. Här serveras drycker, snacks och lättare rätter.

Guldbaren - Njut av ett glas Champagne eller en exotisk cocktail omgiven av guldspeglar. Måste upplevas!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Alla våra gäster har fri tillträde till gym, bastu och ångbastu

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • - Gym - Bastu - Ångbastu / Hammam

Vår målsättning är att verkligen bidra med något positivt till vår stad och vår omgivning — personligt, kulturellt, dynamiskt, ekonomiskt, etiskt, estetiskt och, givetvis, miljömässigt. Nobis Hotel är ett hotell med en sund, omsorgsfull och varm själ, där både gäster och medarbetare skall trivas. Denna långsiktiga målsättning återspeglas i allt vi gör, från menyerna i restauranger och barer till de material vi använder på hotellrummen och de allmänna utrymmena.

Vi strävar efter att så långt det är möjligt använda oss av endast högkvalitativa, miljömässiga produkter, oftast i omsorgsfullt utvalda naturmaterial. Så långt det är möjligt kommer vi också att arbeta med lokalt producerade råvaror och material*. En annan viktig del i vårt miljöprogram är att vi använder oss av de miljömässigt bästa lösningarna för hotellfunktioner som uppvärmning, luftkonditionering, tvätt, sophantering och transporter.

Nobis Hotel ligger på Norrmalmstorg, mitt i Stockholms city. Norrmalmstorg är det mest centrala och prestigefulla torget i Stockholms innerstad, själva hjärtat av den kungliga huvudstadens shopping-, nöjes- och affärsdistrikt. Härifrån utgår Hamngatan, stadens ledande affärsstråk och gågatan Biblioteksgatan med sina mode- och lyxbutiker. I det närliggande området hittar du även några av stadens bästa restauranger och populäraste nattklubbar och underhållningsscener samt fantastiska besöksmål.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
T-Centralen
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
12 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
45 km
Närmaste hållplats buss:
Norrmalmstorg
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Östermalmstorg
Avstånd:
0,3 km
Närmaster flygbuss:
T-Centralen
Avstånd:
1,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,07380
Latitud:
59,33340