Tipsa om anläggningenNäsby Slott

Konferens och boende med havsutsikt, 15 min från stockholm city
Inspiration och nya tankar i en historisk miljö med naturen runt hörnet. Det kan Näsby Slott erbjuda. Vackert läge, precis vid Näsbyviken ger hela slottet en magisk känsla. Det blir en resa 100 år tillbaka i tiden men med alla de moderna bekvämligheter som vi förväntar oss idag. En vacker plats är den bästa förutsättningen för ett bra möte.

Senast någon bodde på slottet var det industrimannen och konstsamlaren Carl Robert Lamm med familj och än idag finns statyer av Carl Milles, väggmålningar av Bruno Liljefors och takmålning signerad Anders Zorn.
Näsby Slott är en del av Stockholm Meeting Selection

Hitta hit

När ni konfererar på Näsby Slott gör ni det inne i själva slottet. Här har ni en fantastisk utsikt mot slottsträdgården. Det ger en genuin slottsupplevelse i rymlig atmosfär. Slottet har 11 olika möteslokaler med plats för upp till 170 personer. Naturligtvis väljer ni själva om ni vill ha en dagskonferens eller stanna över natten.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
14
Antal Grupprum
9
Max biosittning
170
Max parkettsittning
170
Max skolsittning
63
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Bor gör ni bekvämt i enkel- eller dubbelrum. Sammanlagt finns 44 hotellrum. Slottet är K-märkt vilket inte bara känns i matsal och salonger utan också i hotellrummen.
I det intilliggande hotellannexet finns fler hotellrum. På Näsby slott finns det plats
för alla.

Detaljerad information

Antal enkelrum
38
Antal dubbelrum
6
Handikappanp.enkelrum
2
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vårt kök. Vår idé. Våra Tillrätter.
Vi lever i en tid då maten är närodlad, ekologisk och då vi garanterat alltid väljer de bästa råvarorna! Med detta som naturlig utgångspunkt kan vi istället leka med våra koncept… och det är därför som vi på Näsby Slott fokuserar mycket på känslan som måltiden bör ge. Vi bryter bröd och umgås genom maten, våra Tillrätter. Vår mat håller alltid hög klass, det är en självklarhet, och med den vetskapen kan alltså våra duktiga kockar också fokusera mycket på utveckling och förnyelse… Och ostar. För vi gillar ost.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
100

På Näsby Slott utnyttjar vi den vackra slottsmiljön även för aktiviteterna, ni kan
gå en smakrik tipspromenad eller välja en guidad historievisning där ni får höra om slottets historia och lära känna familjen Lamm som en gång i tiden bodde här. Vår populäraste aktivitet är dock Kameluppdraget där deltagarna delas in i olika lag och får lösa olika uppdrag på slottet vara av ett av uppdragen involverar två kameler. Närheten till Näsbyviken gör att Näsby Slott lämpar sig för alla typer av vattenaktivieter såsom RIB-båt, kajak eller varför inte en fisketur.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Friskis & Svettis
  • Biljard
  • Dart
  • Promenad
  • Sällskapspel
  • Badbrygga
  • Boule
  • Krocket samt inhyrda aktiviteter

Vi har försetts med hjärtstartare och alla som arbetar på Näsby Slott har utbildats i Hjärt- Lungräddning med hjärtstartare. På så sätt ökar vi den personliga säkerheten och visar omsorg för våra anställda och för dig som gäst.

Vi värnar om vår miljö i vårt dagliga arbete.

Näsby Slott ligger så nära allt!

Med bil
Från Stockholm City tar det cirka 15 minuter. Kör E18 mot Norrtälje till avfarten Lahäll, sväng höger, följ först skyltning mot Näsby Park och sedan skylt Näsby Slott.

Från Arlanda med bil: Kör E4 till Järva Krog, följ sedan skyltning mot E18 Norrtälje, sen se ovan.

Gratis parkering till vänster efter Slottshallen.

Åka kollektivt
Ta tunnelbanan, röd linje till Tekniska Högskolan. Byt till Roslagsbanan som går från Östra Station, (restid ca 20 min) mot Näsby Park. Stig av vid hållplats Näsby allé. Gå rakt fram genom grindarna, och ner mot Slottet. Slottet ligger ca 200 m fram i allén. Huvudentrén ligger mot Näsbyviken.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Näsby Allé
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
20 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Näsby Slott
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Mörby Centrum
Avstånd:
6 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,08610
Latitud:
59,42590