Tipsa om anläggningenNäringslivets Hus

Vi erbjuder en stor bredd av toppmoderna konferenslokaler mitt i city, 3 minuter från närmsta tunnelbana. Hos oss kan du hålla allt från det lilla mötet till den stora konferensen. Vår
största konferenslokal, Industrisalen, rymmer 250 personer. Är man ännu fler kan man använda styrelserummet och hela foajen för en aktivare konferens.Vårt mål på Näringslivets Hus är att er konferens ska ge bästa möjliga resultat och att allt kring er vistelse ska fungera smidigt.
Det gäller allt från rummens utformning och säkerhet till modern teknik med kunnig personal. I vårt kök lagas all mat från grunden oavsett om det är till 2 eller 800 personer.

Hitta hit

I Näringslivets Hus finns ett stort utbud av lokaler i varierande storlekar. Här finner du teknik i toppklass och duktiga tekniker som kan hjälpa till med det mesta. Säkerheten i huset är hög. Vi kan också erbjuda flera olika matsalar och mingelytor.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
0
Max biosittning
250
Max parkettsittning
250
Max skolsittning
103
Max styrelsesittning
48
Max antal konferens
250
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Vi är måna om att maten under er konferens ska stämma överens med syftet för ert möte. Vi kommer gärna med förslag och inspiration efter att vi lyssnat på era önskemål. Våra restauranger har ett brett utbud av mat och dryck av högsta kvalitet! Vi lagar all mat från grunden och använder säsongens produkter och närodlade råvaror. Till kvällen kan du bjuda in till stor middag i våra fina historiska middagslokaler! De olika matsalarna och mingelytorna ger många möjligheter för olika måltider, fester och event..Rydberg, självservering 200 personer

Stallet 1 84 personer

Stallet 2 108 personer

Lindström 98 personer

Vardagsrummet, kaffe, mingel och dans 100-150 personer

Industrisalens foajé, kaffe o mingel 200 personer

Ljusgården, kaffe o mingel 100 personer

Detaljerad Information

Max antal restaurang
200

Näringslivets Hus lämpar sig väl för matlagningsaktiviteter samt mat- och dryckesprovningar. Matlagningsaktiviteten kan bli ett bra sätt att lära känna varandra. Vi kan självklart erbjuda yoga och andra liknande aktiviteter.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Matlagningsaktivitet
  • Mat- och dryckesprovningar
  • Yoga

Sabis AB, där FågelbroHus ingår, är ett företag som verkar för en hållbar framtid. Detta gör vi genom att, på ett strukturerat sätt, arbeta för att kontinuerligt minska våra verksamheters miljöpåverkan samt aktivt engagera oss i sociala frågor - både på och utanför vår arbetsplats. Vi följer den lagstiftning och de myndighetskrav som berör våra verksamheter och håller oss uppdaterade gällande miljörekommendationer och arbetsmiljöfrågor. Detta balanserar vi sedan med ekonomisk långsiktighet och våra kunders önskemål.

Miljö
För att vårt miljöengagemang ska resultera i effektiva insatser, fokuserar vi på åtgärder som gör skillnad. Genom att arbeta för att minimera våra koldioxidutsläpp och sopor samtidigt som vi hushåller med vårt vatten och tänker smart kring våra inköp – bidrar vi till en hållbar framtid.

100% Grön el med tvp egna vindkraftverk
Sabis är idag delägare i två vindkraftverk, ett i Silkomhöjden i Dalarna och ett i Räpplinge på Öland. Det första verket i Dalarna togs i drift 2009 och det andra på Öland i slutet av 2011. Vindkraftverken gör att vi är helt självförsörjande på Grön El.

Smarta val
Vi ska årligen öka andelen inköp av miljö- och rättvisemärkta livsmedel. Vi förhandlar med våra leverantörer och ställer krav på att det alltid ska finnas ett brett och rikt utbud av ekologiska, certifierade, etiska och närproducerade produkter.
Vi är huvudsponsor till ”Städa Sverige”

Näringslivets Hus ligger endast tre minuters gångväg från T-bana Östermalmstorg. Kommunikationsmöjligheter: Tunnelbana (en station från T-centralen), flera olika busslinjer både från Centralen och olika delar av Stockholm.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Sthlm Centralstation
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma flygplats
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Flygplats
Avstånd:
42 km
Närmaste hållplats buss:
Sibyllegatan/Stureplan
Avstånd:
0,2 km
Närmaster tunnelbana:
Östermalmstorg
Avstånd:
0,2 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,49790
Latitud:
59,20120