Tipsa om anläggningenNALEN

Nalen är allt vad du tror att det är, och mycket mer! Ett unikt hus, i hjärtat av Stockholm, varsamt renoverat för att bevara den ursprungliga charmen, men ändå anpassat för moderna konsert-, konferens och festönskemål. På Nalen möts det nya och det gamla, storslagna med det intima, Vare sig ni är många eller få, besökare eller arrangör, är Nalen möjligheternas hus. Ni får en skräddarsydd tillställning där såväl mat och dryck, som teknik och personal håller högsta klass.

Hitta hit

Konferens

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
0
Max biosittning
400
Max parkettsittning
400
Max skolsittning
200
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
300
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Mat och dryck

Festvåning Att lägga sin fest på Nalen ger mycket mer än tak över huvudet och mat på bordet. Samtliga större lokaler i huset är till för fest i alla dess skepnader, och det finns alla möjligheter att skräddasy din fest efter hur många ni är, hur ni vill äta och inte minst vad ni vill göra - från informellt mingel till sittande galamiddag. Nalen ser till att oavsett om ni är 2 personer som ses vid ett bord i restaurangen, eller 300 personer som fyller Nalens Stora Salen, är mat och dryck alltid av högsta klass. I de anrika lokalerna sitter atmosfären i väggarna, samtidigt som det finns stora möjligheter till flexibla lösningar. Stora salen kan bl a stoltsera med ett av Stockholms största dansgolv. Det mesta går att flytta, bygga om och ändra inför festen. Tekniskt sett har huset i det närmaste obegränsade ljud- och ljusresurser.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
0,4
Avstånd:
0,4 km
Närmaste flyg inrikes:
15
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg utrikes:
40
Avstånd:
40 km
Närmaste hållplats buss:
0,1
Avstånd:
0,1 km
Närmaster tunnelbana:
0,2
Avstånd:
0,2 km
Närmaster flygbuss:
0,4
Avstånd:
0,4 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0676
Latitud:
59,3371

Hitta hit