Tipsa om anläggningenNääs Fabriker Hotell & Restaurang

Ett bomullsspinneri från 1800-talet som förvandlats till ett av landets mest spektakulära hotell. En fabriksmiljö som rymmer såväl ett kärleksfullt kök som generösa ombonade rum. Här är allt lite större, genuinare och generösare med ljusa och fräscha lokaler och plats för upp till 100 gäster samt en härlig miljö invid sjön Sävelångens strand. Vi skräddarsyr ditt arrangemang efter önskemål för att tillsammans skapa ett extraordinärt och oförglömligt möte. Välkommen till ett möte långt bortom lagom!

Hitta hit

Konferens

Ett Bomullsspinneri från 1800-talet som förvandlats till ett av landets mest spektakulära hotell. En fabriksmiljö som rymmer såväl ett kärleksfullt kök som generösa rum. Den gamla fabriksmiljön blandas effektfullt med den mjuka ombonade hemkänslan. Inget har sparats för att skapa upplevelser långt bortom lagom. Här är allt lite större, genuinare och generösare, ljusa och fräscha lokaler och plats för upp till 100 gäster samt en härlig miljö invid sjön Sävelångens strand. Det mesta går att genomföra hos oss på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang. Vi skräddarsyr ert arrangemang efter önskemål för att tillsammans skapa ett extraordinärt och oförglömligt möte. I tävlingen Sveriges Bästa Konferens-anläggningar vann Nääs Fabriker Hotell & Konferens i kategorin, Bästa Totalupplevelse. Motivering: “ Världsklass! En konferens-anläggning som har allt.” - Congrex Stora Konferenspris 2011 Välkommen till ett möte långt bortom lagom.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
10
Max biosittning
90
Max parkettsittning
90
Max skolsittning
54
Max styrelsesittning
39
Max antal konferens
130
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
57
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
6
Antal sviter
3
Antal kombirum
1
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Vår Restaurangen är hotellets hjärta och en upplevelse i sig. Med sin vackra glasveranda mot sjön, enorma takhöjd och svepande textilier är den något alldeles extra. Ljus och ljud bjuder på effekter och en suggestiv hemkänsla. Restaurangen och köket är liksom hotellet specialbyggt i varje detalj. Att njuta av god mat är ett av livets stora glädjeämnen. Varje måltid skall vara värd att sitta ned och njuta av. Därför serveras du alltid en trerätters lunch när när du är här på konferens. Rena råvaror och ärlig mat lagad från grunden - det är vår köksfilosofi. Många råvaror hittar vi lokalt, men vi är inte främmande för att resa lite längre för att hitta det allra bästa. Matens kvalitet kommer alltid i första rummet för oss. Oavsett om du äter en mogen bit ost eller en av våra hembakade minikanelbullar. Vi är med i Sveriges Bästa Bord och White Guide.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Utöver din konferens kan vi också hjälpa dig med aktiviteter anpassade efter just dina önskemål.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Sjöbastu, Fångarna på Fabriken, Ostprovning, På Spåret, Historisk vandring, Whiskeyprovning, Kanoting, Slaget om skatten, Musicquiz, Båttur på sjön Sävelången.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

FRÅN GÖTEBORG, 25 min Vid Olskroksmotet kör E20 norrut mot Stockholm. Kör förbi avfarten mot Nääs slott/Öijared, tag nästa avfart till höger vid Nääs Fabriker/Tollered. FRÅN LANDVETTER FLYGPLATS, 25 min Ta E40 mot Göteborg, välj höger mot Härrydavägen kör 2,4 km. Tag höger mot Härskogen, kör ca 10 km. Välj E20 mot Stockholm. Kör förbi avfarten mot Nääs Slott/Öijared, tag av nästa avfart till höger vid Nääs fabriker/Tollered. FRÅN STOCKHOLM, ca 400 km Ta E20 söderut mot Göteborg. Efter Alingsås, tag höger mot Nääs Fabriker/Tollered. FRÅN OSLO, ca 300 km Ta E6 mot Göteborg. Efter Tingstadstunneln vid Olskroksmotet, välj E20 mot Stockholm. Kör förbi avfarten mot Nääs slott/Öijared, tag nästa avfart till höger vid Nääs Fabriker/Tollered

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Floda
Avstånd:
6 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter flygplats
Avstånd:
26 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter flygplats
Avstånd:
26 km
Närmaste hållplats buss:
Nääs Fabriker
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,4171
Latitud:
57,8194

Hitta hit