Tipsa om anläggningenMeeting Room

AVSKILT MITT I SMETEN
I en gammal ammunitionsfabrik på Kungsholmen startade vi Meeting Room, en event- och konferensverksamhet. Mitt i ett av Stockholms mest spännande områden såg vi att vi kunde kombinera en inspirerande industriell miljö med en flexibel och modern inramning, som öppnar upp för kreativitet och smarta lösningar för möten och events.

Du hittar oss bara två minuters promenad från Fridhemsplans tunnelbanestation. I ett tidigare liv inhyste lokalerna inredningsbutiken R.O.O.M. Att de valde just de här lokalerna är ingen slump, för här är högt i tak med precis lagom mycket industrikänsla bevarad. Det gör dem snygga, ljusa och fräscha, utan att kännas kliniska eller stela.
Eftersom lokalerna är ganska avskalade och stora nog att rymma det mesta, är de lätta att anpassa efter alla möjliga önskemål. Med små medel i form av ljus och möblering förvandlas de från mässhall till festsal. Detta vågar vi påstå är Stockholms modernaste eventlokal – men vill du ha en mer klassisk känsla går även en sådan att locka fram.
Hittills har här anordnats viktiga lanseringar, små mässor, stora fester och en hel del annat. Så länge 1000m2 räcker funkar Meeting Room till det mesta.

Verksamheten Meeting Room har härefter utvecklats och två nya verksamhetsområden har växt fram. Vi har gått från att enbart vara en möteslokal till att verka som en mötesplats, med ett Meeting Room, ett Office Room och ett Storage Room.

Office Room är ett kontorshotell med Coworking tänk och vi riktar oss till det mindre etablerade företaget som vill ta del av en större gemenskap, få hjälp med professionell och personlig kontorsservice och letar efter ett kontor där det är möjlighet att växa på kort- och långsikt, med flexibla lösningar. Som hyresgäst på Office Room får du ett medlemskap i Network Room, där vi skapar förutsättningar för andra att träffas och hitta synergier.

Storage Room är en lagerverksamhet som erbjuder säkra och moderna förråd till företag och privatpersoner, antingen att hyra för en kortare period eller mer långsiktigt.

Hitta hit

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
8
Max biosittning
300
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
300
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

På andra sidan gatan om Meeting Room, ligger Connect Hotel City.
Hotellet är centralt beläget på Alströmergatan 41, på Kungsholmen i Stockholm. I närheten finns tunnelbane-stationen Fridhemsplan, endast två stationer från centralstationen.
Här hittar du hotellrum i olika storlekar, Extra Small, Small, Medium, Large och Extra Large.
Välj det som passar dina förutsättningar.
Vi på Meeting Room hjälper er att boka hotellrum!

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Kvalité är viktigt för oss och det gäller både för maten så som servicen. Vi fokuserar på bra råvaror, god mat som är säsongsbetonad, en fin uppläggning för ögat och service i toppklass.


Vi på Meeting Room erbjuder:

Dagspaket (heldag/halvdag)

Frukost

Fika

Lunch

Dryck

Middagar

Mingel/ Afterwork

Tema/ högtider

Julbord

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Krydda erat möte eller event med ett bestående minne från vår Locaprint! Succé varje gång på vilken tillställning som helst, med många minnesvärda foton som resultat.

Kraven på miljö och hållbarhet blir allt mer genomsyrat i dagens samhälle och även inom event och konferensvärlden. Vi på Meeting Room fokuserar på åtgärder som gör skillnad då vi anser att en strävan efter ett hållbart samhälle är den rätta vägen att gå. Meeting Room har under flera år varit aktiva i arbetet med miljöfrågor inom vår bransch. Vi arbetar kontinuerligt med att minimera vårt företags miljöpåverkan i allt från inköp till att utbilda vår personal i hållbarhetsfrågor. Vi använder och återvinner material i enlighet med internationella riktlinjer samt att vi har restriktiva regler för utskrift av dokument och lägger stor vikt vid logistik i syfte att maximera alla våra transporter. Även valet av möten, partners och leverantörer har inverkan för att få en helhetssyn och nå våra miljömål.

Lokalen är funktionsanpassad.

Hitta rätt!

Longitud:
18,02860
Latitud:
59,33630