Tipsa om anläggningenMarsviken Golf & Konferenshotell

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Konferens

Att konferera är nödvändigt för att driva projekt och företag vidare i processerna. Man behöver komma från den dagliga verksamheten för att lyfta blicken och få arbetsro. En lyckad konferens ska ge energi och inspiration och därför innehålla flertalet ingredienser. Därför erbjuder vi en späckad meny av aktiviteter att välja mellan lika väl som vi gärna komponerar en unik konferensupplevelse anpassad till just era behov. Efter konferensdagens slut finns flera möjligheter till avkoppling. Besök vår relaxavdelning med badtunnor under bar himmel, utmana varandra på en runda biljard eller pingis och tävla om longest drive i vår golfsimulator! De sportintresserade kan ni varva ned framför vår storbilds-TV i Kajutan, utrustad med alla sportkanaler. Vi dukar upp för er!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
7
Max biosittning
90
Max parkettsittning
90
Max skolsittning
70
Max styrelsesittning
45
Max antal konferens
110
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
20
Antal dubbelrum
23
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Köksmästare David Ward-Negri Redan som mycket ung utbildade sig David till kock på college i England. Efter utbildningen hade han förmånen att få arbeta tillsammans med den berömde Gordon Ramsay i London. Detta präglade givetvis ytterligare Davids känsla och sinne för matkonsten. Frankrike blev nästa etapp där han arbetade på välrenommerade restauranger och hotell. Till Sverige kom han sedan och fick arbeta under Werner Vögeli som kökschef på en av Stockholms mest uppskattade restauranger, Stallmästargården. Endast det allra bästa är gott nog. Vi dukar upp för dig!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Matlagning med kock i olika tappningar, Bågskytte, "Fotojakten", Vernissagemålning, Lådbilsbygge, Femkamp, Lerduveskytte, "Marsvikskampen", Provsmakningar av t ex vin, champagne, Nils Oscar-öl, choklad och ost, Äventyr på Boda Borg, Kurs i överlevnadsteknik, Qi-Gong, Pilates i grupp, Massage, Biljard, Pingis, Golfsimulator, Bastu, Badtunnor under bar himmel, Havsbad från brygga, Trädgårdsspel, Filmrum, Storbilds-TV med alla sportkanaler. Vi skräddarsyr gärna en aktivitet just för er. Välkommen med er förfrågan!

Miljö och säkerhet

Vi har klarat Svanens hårda miljö- och klimatkrav för hotell. Det innebär att hela driften av anläggningen har miljögranskats. Svanen ställer bl a krav på minskad förbrukning av vatten och kemikalier och hotellets inköp ska vara miljöanpassade. Vi är måna om att kvaliteten på vår mat ska vara av högsta klass. Därför faller det sig naturligt att vi använder oss av KRAV-märkt mat och har ett ekologiskt tänk i vår matlagning. 2010 blev vår restaurang även auktoriserad KRAV-restaurang vilket vi är stolta över!

Kommunikationer

Endast en timme med bil från Stockholm och 45 minuter från Norrköping.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Nyköping
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg inrikes:
Skavsta Flygplats
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg utrikes:
Skavsta
Avstånd:
15 km
Närmaste hållplats buss:
3 km
Avstånd:
10 km

Hitta rätt!

Longitud:
16,9852
Latitud:
58,6848

Hitta hit