Tipsa om anläggningenMarstrands Havshotell

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Marstrand är perfekt för konferenser. Under det varmare halvåret är det lätt att locka deltagare till en av Sveriges somrigaste platser. Under det andra halvåret finns det gynnsamma tillfällen till lagbyggande i vindbyar och horisontellt regn. Då är det skönt att komma inomhus och mysa med handlingsplaner, powerpoint, blädderblock och workshops. Krydda med vårt salta spa så kommer uppslutningen att bli total.Det finns mycket att uppleva och göra här. Välj bland aktiviteter såsom promenader, stå på en klippa, ingenting, någonting och allt det där som du drömt om.
Det är bara att ringa så ordnar vi resten. Från bokning till "Hej då" så tar vi hand om er: fixar fikat, riggar blädderblocken, kopplar in projektorerna och ser till att luften, klipporna, havet och maten väntar utanför mötesdörren.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
4
Max biosittning
252
Max parkettsittning
252
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
15
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
98
Handikappanp.enkelrum
9
Handikappanp.dubbelrum
9
Antal sviter
3
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vi skulle uppskatta om du faktiskt tittar lite på tallriken också när du sitter till bords. Vi förstår att det inte alltid är så lätt när man sitter några meter från kajkanten och de finaste utsikterna du kan tänka dig slåss om dina sinnen. På uteserveringen är det inte bara utsikten som bländar utan även kvällssolen.
Fisk och skaldjur dominerar men det finns något för alla smaker på vår meny. För de lite minde sällskapen som önskar sitt avskilt har vi Baktråget med plats för 18. För de större sällskapen har vi Vinden med plats för 200 sittande gäster.
Utsikten över hamnen och Marstrandsön bjuder vi på.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Det finns något för alla i Marstrand. Natur, kultur, segling och mycket mer. Det är bara er fantasi som sätter gränserna. Kombinationerna är oändliga.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Pool
 • jacuzzi
 • bastu
 • ångbastu
 • saltrum
 • champagnepoo.
 • fotbad
 • varma hällar
 • utomhustunnor
 • matlagning
 • geo caching
 • fisketur
 • sälsafari
 • segling
 • dryckesprovnign
 • Carlstens fästning.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Det är enkelt att komma till oss. Buss, båt eller bil. Vi är ett hotell vid havet och ligger på den yttersta kanten innan Västerhavet tar över. Cirka 1 timme med bil norr om Göteborg finner du oss.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Ytterby
Avstånd:
26 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
76 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
76 km
Närmaste hållplats buss:
Marstarnds färjeläge
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Göteborg Nils Ericso
Avstånd:
46 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,58930
Latitud:
57,88640