Tipsa om anläggningenMargretetorps Gästgifvaregård

Där Hallandsåsen möter den skånska slätten med vida utblickar mot Bjärehalvön, Skälderviken och Kullaberg ligger Margretetorp. I gångna tider tog resenärer in här, inför eller efter den förr så vådliga färden över åsen. Man ville samla mod och kraft eller vila ut efter sina strapatser. Idag är Margretetorp ett modernt gästgifveri där det genuina gamla fortfarande står i centrum. Som konferensgäst hos oss kan ni andas ut och samla kraft inför besluten som behöver tas. Passa på att prova vårt berömda smörgåsbord till lunch där alla hittar något som passar just dem och efteråt kan ni ta en promenad i vår vackra trädgård innan ni fortsätter ert möte.

Hitta hit

Konferens

Hos oss hittar ni arbetsro! Vi kan erbjuda den perfekta konferensmiljön: 11 vältutrustade konferens- och grupprum. Goda fikapauser. Vackra omgivningar att ta stärkande promenader i. 58 stora härliga gästrum med sköna sängar. Och självfallet riktigt läcker mat i en ombonad och genuin miljö. På kvällskvisten kan ni koppla av och sitta ner i Lobbybaren och njuta av den sprakande brasan. Hålligång? Det väljer ni helt själva. Vi har flera roliga aktiviteter att erbjuda.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
4
Max biosittning
250
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
200
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
250
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
53
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
5
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Matlagning hos oss handlar om passion, kärlek och kunskap. Men utan goda yttre förutsättningar kommer man aldrig ända fram. Vårt topp­moderna kök har därför alla de tekniska, ergonomiska och hygieniska faciliteter som tänkas kan. Det har en öppen planlösning med full in­syn från den intilliggande serveringen, som i första hand är avsedd för frukost-, lunch- och annan lättare servering.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Som konferensgäst hos oss finns ett stort utbud aktivitetet att välja mellan berode på om ni önskar teambuidlning, fart och fläkt eller något lugnare. På vår hemsida www.margretetorp.se kan ni läsa mer om vårt aktivitetsutbud annars bara kontakta oss så hjälper vi er gärna.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

För våra gäster erbjuder vi gratis bastu samt solarium. Vi har även biljard samt dart rum och i våra omgivningar finns vackra promenadstigar.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Margretetorp ligger endast ett par km från E6:an strax norr om Ängelholm på Hallandsåsens sluttning. Ängelholms flygplats finns endast 5 minuter ifrån oss och busstation ca 15 minuter härifrån.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Ängelholm
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Ängelholm/Helsingbor
Avstånd:
5 km
Närmaste flyg utrikes:
Malmö, Sturup
Avstånd:
110 km
Närmaste hållplats buss:
Margretetorp
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,8884
Latitud:
56,3356