Tipsa om anläggningenLovik

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Konferens

Loviks verksamhet är till största delen inriktad på möten. Vi har 9 möteslokaler, varav den största rymmer upp till 100 personer. Alla har fönster. Finns det risk att du tappar koncentrationen av havsutsikt, god mat och mysig atmosfär? Då ska du nog inte konferera här. Loviks verksamhet är till största delen inriktad på konferenser. Vår service och kunskap erbjuder därför de bästa förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Lovik ligger dessutom i en lugn och vacker omgivning. Vi har 9 konferenslokaler, varav den största rymmer upp till 100 personer, samt 7 grupprum. Samtliga lokaler har Internetuppkoppling och är utrustade med LCD-projektor, whiteboardtavla och blädderblock. Alla rum har fönster. Övrig specialutrustning anordnas vid förfrågan (tex. TV, video, ljudvagn med mygga, videoprojektor, videokamra m.m.). Vi har trådlöst internet.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
7
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
34
Max antal konferens
120
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
60
Antal dubbelrum
4
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
2
Antal kombirum
8
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Maten är dagens höjdpunkt! Vi följer säsongerna i vår matlagning och är måna om att välja de bästa råvarorna för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Maten tillagas från grunden för att på bästa sätt ta tillvara på smakerna. Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Kanske är det så att vin inte alltid är det självklara valet? Då ger vi gärna ett passande dryckesförslag! Måltiderna serverar vi antingen i vår matsal med sjöutsikt eller i vår festvåning Salongen. En trevlig samlingspunkt under dagen och kvällen är vår sällskapsdel vid baren.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu, Boule, Ribbåt, Team Lovik, Dryckesprovningar, Lakrits och chokladprovning, Drinkblandartävling, Kajak, Quiz-night, Fiske, Isskulptering, Glödvandring, Laserlerduveskytte.

Miljö och säkerhet

Vi värnar om vår miljö i vårt sätt att arbeta.

Kommunikationer

Lovik ligger på norra Lidingö, ca. 12 km från centrala Stockholm. GPS-koordinator Latitud: 59.3652 Longitud: 18.2397 Med bil Kör över Lidingöbron, håll höger körfält och följ skyltarna mot Elfvik. Fortsätt på samma väg i ca. 10-12 minuter. Det står skyltat Lovik på höger sida vid infarten till anläggningen. Med taxi är ungefärlig restid till och från centrala Stockholm 30 minuter samt 50 minuter till och från Arlanda. Kommunala transportmedel Tag tunnelbanan, linje 13 (röd linje) till Ropsten och därefter buss 204 mot Elfvik. Hållplatsen ligger vid infarten till Lovik och har samma namn. Restid från Ropsten är ca 20 minuter.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
12 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
30 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
52 km
Närmaste hållplats buss:
Lovik
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Ropsten
Avstånd:
10 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
14 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,238
Latitud:
59,366

Hitta hit