Tipsa om anläggningenLovik

Lovik - en plats att återvända till gång på gång
Lovik är vackert beläget på Lidingös norra udde omgiven av vatten och grönska. I en omgivning som ger harmoni och lugn i kombination med omtanke om varje gäst ger vi er de bästa förutsättningar för lyckade konferenser och möten.

Vi ger dig en känsla av skärgård och lantliv endast 15 minuter från Stockholms City. Vi har 64 hotellrum och lokaler för upp till 100 personer.

Våra hotellrum, möteslokaler och allmänna utrymmen ligger allt i en bekväm närhet från matsal och reception. God mat och professionell service är en självklarhet.
Lovik är en del av Stockholm Meeting Selection

Hitta hit

Loviks verksamhet är till största delen inriktad på möten. Vi har 9 möteslokaler, varav den största rymmer upp till 100 personer, samt 7 grupprum. Alla har fönster och många av dem med vacker utsikt över Hustegafjärden. Vår service och kunskap erbjuder därför de bästa förutsättningar för ett lyckat arrangemang.

Samtliga lokaler har Internetuppkoppling och är utrustade med LCD-projektor, whiteboardtavla och blädderblock. Övrig specialutrustning anordnas vid förfrågan (tex. TV, video, ljudvagn med mygga, videoprojekt, videokamera m.m.). Vi har trådlöst internet.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
11
Antal Grupprum
7
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
34
Max antal konferens
120
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

En övernattning är en perfekt avslutning på en bra konferens och en trevlig middag. Det knyter ihop upplevelsen på bästa sätt. Men ibland handlar också en övernattning på Lovik om att det är svårt att slita sig, och det har vi också full förståelse för.

Därför finns 64 hemtrevliga rum med 76 bäddar. Här vilar man skönt över natten och vaknar utvilad med ny energi för arbetet och vardagssysslorna.

Frukostbuffé står uppdukad till ert förfogande, med både varma och kalla rätter. Den avnjuter ni i matsalen med vacker utsikt över Hustegafjärden.

För våra hotellgäster erbjuder vi dessutom bastu, dart, bordtennis och biljard. Och utmed vattnet finns en vacker strandpromenad för den morgonpigge.

Detaljerad information

Antal enkelrum
60
Antal dubbelrum
4
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
2
Antal kombirum
8
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Maten är dagens höjdpunkt! Vi följer säsongerna i vår matlagning och är måna om att välja de bästa råvarorna för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Kanske är det så att vin inte alltid är det självklara valet? Då ger vi gärna ett passande dryckesförslag. Våra måltider serverar vi antingen i vår matsal med utsikt över Hustegafjärden eller i Salongen med öppen spis och kristallkronor. En trevlig samlingspunkt under dagen och kvällen är vårt sällskapsrum vid baren.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
120

Locka fram kreativiteten hos deltagarna och stärk gemenskapen i gruppen. Oavsett om det är en liten eller stor grupp så har vi tillsammans med våra samarbetspartners flera förslag på aktiviteter, t.ex. lakrits-, ost- och dryckesprovning. Eller teambuildande övningar, musiktävlingar eller varför inte överraska gruppen genom att hyra en egen helikopter?

Det fina läge vid Hustegafjärden bjuder också in till olika vattenaktiviteter, tex. ribb-båt, kajak eller fisketur. För den som önskar någonstans att slappna av finns tillgång till bastu. Längs med vattnet finns en fin strandpromenad - perfekt för jogging och stavgång.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Bastu
 • Boule
 • Ribbåt
 • Team Lovik
 • Dryckesprovningar
 • Lakrits och chokladprovning
 • Drinkblandartävling
 • Kajak
 • Quiz-night
 • Fiske
 • Isskulptering
 • Glödvandring
 • Laserlerduveskytte

Vi har försetts med hjärtstartare och alla som arbetar på Lovik har utbildats i Hjärt- Lungräddning med hjärtstartare. På så sätt ökar vi den personliga säkerheten och visar omsorg för våra anställda och för dig som gäst.

Vi värnar om vår miljö i vårt dagliga arbete.

Lovik ligger på norra Lidingö, ca. 12 km från centrala Stockholm. GPS-koordinator Latitud: 59.3652 Longitud: 18.2397

Med bil Kör över Lidingöbron, håll höger körfält och följ skyltarna mot Elfvik. Fortsätt på samma väg i ca. 10-12 minuter. Det står skyltat Lovik på höger sida vid infarten till anläggningen.

Med taxi är ungefärlig restid till och från centrala Stockholm 30 minuter samt 50 minuter till och från Arlanda.

Kommunala transportmedel Tag tunnelbanan, linje 13 (röd linje) till Ropsten och därefter buss 204 mot Elfvik. Hållplatsen ligger vid infarten till Lovik och har samma namn. Restid från Ropsten är ca 20 minuter.

Med båt för de som önskar anlända med båt så har vi en egen brygga. Vi hjälper även till att ordna med båttransport från city om så önskas.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
14 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
21 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
52 km
Närmaste hållplats buss:
Lovik
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Ropsten
Avstånd:
10 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
14 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,23920
Latitud:
59,36490