Tipsa om anläggningenLjunglöfska Slottet

Ljunglöfska slottet, snusfabrikör Knut Ljunglöfs sommarbostad från 1893 ligger i Bromma vackert beläget vid Mälaren. Hos oss finner ni varierande konferenslokaler i fråga om storlek och inredning samt en avskild konferensvåning, VIP-våning, med egen matsal, sällskapssalonger och altan mot Mälaren. Samtliga konferenslokaler utrustade med dataprojektor och med Internetuppkoppling i hela anläggningen. Lunch och middag serveras i vår vackra matsal med gyllenlädertapeter eller i någon av de mindre salongerna. Slottet har varm, levande och ombonad miljö med många originella detaljer från Ljunglöfs tid. Konferenshotellet är helt modernt och har stilfullt och ändamålsenligt inredda rum, med uppkoppling till wlan. Bra kommunikationer, tunnelbana tar dig från city på 20 minuter. Från Bromma flygplats är det endast en kvarts bilresa. Lämpar sig för konferenser i mindre format. Ljunglöfska Slottet står för god service och personligt bemötande. En konferensanläggning med det mesta ni behöver!

Hitta hit

Äldre charm och modern teknik är typiskt för vår anläggning. Gästerna har tillgång till dataprojektor, konferenstelefon, fast eller trådlöst nätanslutning. Vårt lokala nätverk har täckning överallt i slottet och i det närliggande konferenshotellet. Man kan styra utskrift av ett dokument direkt från sin dator till vår copyprinter. Samtliga konferenslokaler har fönster, en del har även en fransk balkong. Den avskilda konferenslokal, VIP-våning, har förutom konferensrum en egen matsal, sällskapssalonger och altan mot Mälaren. Ventilationen i konferenslokalerna är god. Belysningen är bra och reglerbar. Stolarna är textilklädda. Naturligtvis har vi sedvanliga konferensfaciliteter: anteckningsblock, pennor, OH-projektor, whiteboard, blädderblock. För de törstiga och sötsugna finns det saft, mineralvatten, frukt och godis i lokalen. Konferensmiddagar serveras oftast i en separat matsal.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
4
Max biosittning
40
Max parkettsittning
36
Max skolsittning
36
Max styrelsesittning
26
Max antal konferens
70
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
29
Antal dubbelrum
5
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
1
Antal kombirum
7
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Ljunglöfska Slottet har unik välbevarad miljö med vackra matsalar och sällskapssalonger. Stor eller liten privatfest, festmiddag, affärsmöte, firmafest, produktpresentation, konferens, kurs, seminarium, julbord, eller bastukväll. Ni får alltid en avskild lokal och personlig service! Vi dukar upp lunch, middag eller supé i praktiskt taget alla salonger. För matglada konferensgäster kan vi erbjuda välsmakande och näringsrik klassisk kost, vegetariska eller fettsnåla alternativ, eget menyval till middag. Låt er konferensmiddag bli en del av konferensen, 2- eller 3-rätter väljer ni själva. Tidpunkten för middagen styr ni med hänsyn till er konferens. Vi är lyhörda för era önskemål. Bordsservering är en självklarhet hos oss. För fest kan vi erbjuda allt från 3-rätters festmeny, internationella och svenska bufféer, sekelskiftesmiddagar och svenska gästabud.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vi samarbetar med olika aktivitetsföretag som kan hitta en lämplig aktivitet till våra gäster utifrån deras behov och budget, samt med hänsyn till vår specifika miljö. Choklad- och vinprovningar uppskattas av många konferensdeltagare. Mysterium och övriga teateraktiviteter går bra att anordna i vår miljö. Vi erbjuder en gemensam matlagning i vårt kök i mån av plats. Bastu i slottets källare med tillhörande publokaler står till gästernas förfogande. Utelekar i parken på sommartid: boule, femkamp, kubb, brännboll,m.m.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Bastu
  • boule

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer: Med tunnelbanans gröna linje från T-Centralen mot Vällingby-Hässelby till station Islandstorget. Därefter med buss 113 mot Blackebergs gård eller promenad ca 10 minuter. Från flygplatser med taxi: Arlanda ca 35 minuter, Bromma ca 10 minuter. Man kan boka en charterbåt från Ängsholmen Rederi som tar er direkt till slottets brygga.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Centralen Stockholm
Avstånd:
11 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Buss 113
Avstånd:
0,2 km
Närmaster tunnelbana:
Islanstorget
Avstånd:
1 km
Närmaster flygbuss:
Brommaplan
Avstånd:
4 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,8775
Latitud:
59,341