Tipsa om anläggningenLindholmen Meetings

Lindholmen Meetings består av Radisson Blu Riverside Hotel, Lindholmen Conference Centre och Lindholmen Science Park. Tillsammans kan vi ta emot konferenser och evenemang för upp till 1400 gäster, i en innovativ miljö vid kajkanten, i centrala Göteborg.

Genom Göteborg flyter den Göta Älv, som i århundraden var Sveriges port till världen. På den norra sidan av älven låg skeppsvarven som är en del av stadens industriella arv. Det är här du hittar Lindholmen Science Park, en öppen och enastående innovativ miljö. Här erbjuds stora möjligheter för ditt företags konferens, utställning, bankett eller evenemang. Lindholmen Meetings erbjuder överlägsen teknik och flexibilitet. Området har ett utmärkt läge för utomhusaktiviteter både på land och på vatten. Här återfinns allt ifrån mindre mötesrum till stora utställningsrum för spektakulära shower och evenemang. Tillsammans tar vi emot upp till 1400 gäster.

Hitta hit

Lindholmen Meetings erbjuder lokaler för möten, konferenser och events inom både Radisson Blu Riverside hotel och Lindholmen Conference Centre i en högteknologiskt miljö – allt från det lilla grupprummet till vår eventhall på 450 kvm. Vi ligger längs med kajerna på Lindholmen, endast 8 minuter från Centralstationen i Göteborg. Med vår egen restaurangverksamhet skapar vi förstklassiga måltider för alla typer av konferenser och evenemang. Vi kan erbjuda välsmakande luncher i vår affärslunchrestaurang, servera vällagade mingelluncher i våra konferenslokaler samt erbjuda er en storslagen bankettmiddag.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
15
Antal Grupprum
10
Max biosittning
600
Max parkettsittning
600
Max skolsittning
70
Max styrelsesittning
36
Max antal konferens
600
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende i Göteborg med fantastisk utsikt över staden och hamnen. Precis vid vattnet på Lindholmen i Göteborg ligger Radisson Blu Riverside Hotel som erbjuder 265 bekväma hotellrum och sviter. Alla rum är rökfria och erbjuder bekvämligheter som fri Wi-Fi, 24-timmars rumsservice, LCD-TV och värdeskåp. Njut av extra komfort i våra Business Class-rum och sviter med bekvämligheter som Nespresso® kaffemaskin, samt morgonrock och tofflor. Vår härliga frukostbuffé samt tillgång till City Spa ingår i alla rumspriser. Bo förstklassigt i våra modernt designade standardrum där du kan välja mellan en Queen size-säng eller en Twin-säng som lätt kan separeras och passar utmärkt för er som önskar dela rum.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
550
Antal dubbelrum
265
Handikappanp.dubbelrum
24
Antal sviter
10
Antal kombirum
24

Oavsett om ni behöver mat och dryck för representation, viktiga affärsluncher, kundaktiviteter, middagar eller banketter, så skräddarsyr vi alltid tillsammans med era önskemål de rätta mat- och dryckvalen för just ert event.Hos oss är ingenting omöjligt och på menyn finner du bara rätter gjorda av de allra finaste råvarorna. Oavsett om du vill ha en sittande lunch eller en femton-rätters meny till din konferensmiddag så ordnar vi det.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
500

På andra sidan vattnet, vid Rosenlunds hållplats, börjar ett av Göteborgs mest charmerande områden - Linnéstaden och Haga. Med en kort båtöverfart på 5 minuter finns ett stort utbud av trevliga caféer och restauranger. På paradgatan Linnégatan rekommenderas ett besök på någon av de populära uteserveringarna. Tillsammans med en enastående utsikt på hotellets 11:e våning hittar man vårt härliga City Spa. Hotellgäster har fri tillgång till bastu, spa-pools och gym i en avslappnande atmosfär. Under varmare dagar är takterassen öppen för avkopplande bad eller en vilostund i någon av våra solsängar. Man kan även boka in behandling, träning med personlig tränare och massage. För dig som konfererar eller vill komma hit och bara vara erbjuder vi olika dagspaket.

Grupper kan boka matlagningsskola, ”bartender Challenge”, portabel curling eller varför inte en klassisk vinprovning? Området ger också stora möjligheter till utomhusarrangemang, både på land och till havs.

VÅRT MILJÖANSVAR

Vi är stolta att berätta om vårt sätt att arbeta.

Hållbara måltider är socialt ansvar – från inköp till avfall, smarta transporter och minskad användning av engångsemballage samt trygga anställningar för våra medarbetare. Mat som inte går åt under dagen ser vi till att bättre behövande får.

Hållbara måltider är socialt ansvar!

Våra värdegrunder till måltidsupplevelser når vi genom konsekvent satsning på:

Hållbara basvaror

Miljövänliga hygien- & rengöringspreparat

Smarta inköp, avfallsåtervinning, minimerade transporter

Trygga anställningar för våra medarbetare

Vår konferensanläggning ligger centralt belägen med endast 6 minuter till Göteborgs Centralstation, 15 minuter till Göteborg City Airport och 25 minuter till Landvetter flygplats. Bil- och cykelpooler möjliggör även för lokala transporter. Dessutom lägger kollektivstrafikbåtarna Älvsnabben och Älvsnabbare till vid Lindholmens kaj, så på bara 4 minuter är du på andra sidan sta’n!


SÅ KOMMER DU TILL LINDHOLMEN…

…med direktbuss

Det bästa sättet att ta sig till Lindholmen är med buss. Linje 16 går var 3:e minut vid högtrafik på morgonen och på eftermiddagen. Från Centralen (Nordstan) till Lindholmen tar det 6-8 minuter. Du kan även ta bussarna 23, 30, 31, 99, 126, 165, 199, 402 och 510. Tre hållplatser ligger i Lindholmen Science Park: Pumpgatan, Regnbågsgatan och Lindholmen. För besökare till Campus Lindholmen och huvudbyggnaden Lindholmspiren 3-5 är närmaste hållplatsen Lindholmen.


…med bil

Lindholmen Science Park ligger nära Göteborgs centrum. Från centralen till Lindholmen tar det endast 5-10 minuter med bil.

Från götaälvbron eller Tingstadstunneln

Kör mot Norra Älvstranden till Lindholmsmotet. Tag vänster under järnvägen mot Lindholmen. Tag sedan första vänster in på Lindholmsallén.

Från E6:an, E20 eller riksväg 45

Följ skyltar mot Norra Älvstranden till Lindholmsmotet. Tag vänster under järnvägen mot Lindholmen. Tag sedan första vänster in på Lindholmsallén. 

Från Älvsborgsbron

Kör mot Norra Älvstranden genom Lundbytunneln. Följ skyltar mot Norra Älvstranden och sedan Lindholmen.

Parkering

Parkering i anslutning till Lindholmen Conference Centre finns utanför huvudbyggnaden, Lindholmspiren 3-5. Mot avgift i automat. 8 kronor i timmen eller 60 kronor per dygn.

Parkering finns även i parkeringshuset intill huvudbyggnaden. Besöksparkering på plan 1-2. Mot avgift i automat.


…med färja

Färjan Älvsnabbare är gratis och går var 10:e minut mellan Rosenlund (Järntorget) och Lindholmspiren vardagar mellan kl 07.00-18.00. Resan tar endast 4 minuter. Du kan även åka Älvsnabben som går mellan Lilla Bommens Hamn -> Rosenlund -> Lindholmspiren -> Slottsberget -> Eriksbergs färjeläge. Där betalar du enligt gängse taxa.


…med cykel

Det är en trevlig tur att ta cykel till Lindholmen. Från centrum tar du enklast Götaälvbron och följer sedan skyltarna mot Lindholmen, som går parallellt med Lundbyleden. Från Centralen tar turen ca 20 minuter. Det går också bra att cykla till någon av färjelägena och ta cykeln på färjan till Lindholmen.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborg centralstation
Avstånd:
4,1 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
3,8 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
3,8 km
Närmaste hållplats buss:
Lindholmen
Avstånd:
0,3 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,93761
Latitud:
57,70713