Tipsa om anläggningenScandic Laholmen

Förankrad i Strömstads karga bohusklippor, med det salta Kosterhavet utanför fönstren, hittar ni en fulländad mötesplats för både kropp och själ. På Laholmen befinner ni er långt från gråa vardagar och stress. I vår värld finns utrymme för kreativa möten, havsnära aktiviteter, matupplevelser och dryck i toppklass, förtroliga samtal och festliga nöjen - allt efter era önskemål.

Hitta hit

För oss är service ett ord som gör skillnad. Vi erbjuder generösa helhetslösningar med er konferensupplevelse i centrum. Våra 10 konferenslokaler, varav den största kan ta upp till 230 personer, står redo för både den lilla ledningsgruppen och den stora kickoffen. Vi servar er under hela vistelsen och våra nyrenoverade lokaler är lätta att möblera efter behov. Nämnde vi att nästan alla våra konferenslokaler har havsutsikt?


Detaljerad information

Antal konferenslokaler
10
Antal Grupprum
0
Max biosittning
230
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
160
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
230
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Scandic Laholmen är ett traditionsrikt och modernt fullservicehotell med fokus på personlig service och tillmötesgående atmosfär. Vi har sedan 1984 levererat kvalitetsfyllda upplevelser inom hotell, konferens, restaurang och nöje. Hotellets läge på en halvö i hamnen är unikt med närheten både till havet och Strömstads centrum. Scandic Laholmen ingår numera i Scandic Hotels och efterlever kedjans krav för värdskap, miljöhänsyn, service och kvalitet

Bland våra 171 moderna hotellrum hittar ni ett brett utbud av standardrum, superior rum och sviter.
Bokar ni rum med balkong får ni en härlig utsikt över vattnet. Gratis wi-fi ingår som standard.

Detaljerad information

Antal enkelrum
4
Antal dubbelrum
160
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
3
Antal sviter
4
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vår uppskattade restaurang erbjuder det bästa av mat och dryck i en skön omgivning med fantastisk havsutsikt. Med Kosterhavet och landskapet som skafferi skapar våra hängivna kockar säsongsbetonade matupplevelser med fokus på råvaror från lokala producenter. I vår lounge kan ni umgås och slappna av vid pianobaren och i nattklubben Oxygen en trappa ner spelas de bästa partylåtarna från förr och nu. På morgonen njuter ni av vår generösa frukostbuffé, där vår frukostkock tillagar era omeletter eller ägg som ni vill ha dem.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
280

Med position i hjärtat av Strömstad och med Kosterhavet utanför fönstret kan vi erbjuda allt från en avslappnande skaldjurssafari i skärgården eller en spännande smuggeltur till engagerande femkamp och pianobar-quiz. Varför inte upptäcka Kosteröarna på cykel eller ta ett uppfriskande dopp i kallbadhuset?
Vårt konferensteam anpassar aktiviteterna efter era önskemål.
Skärgårdsturer
Kosteröarna
Skärgård och grill
Hummerfiske
Rib
Pianobar Quiz
Femkamp
Tema kvällar
m.mAnläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Kallbadhuset

Laholmen ligger beläget i centrala Strömstad mittemellan Oslo och Göteborg.
Buss, tåg och färjeterminal finns endast 5 minuter bort och Kosterbåtarna lägger till rakt utanför våra fönster. Alla gäster har fri tillgång till hotellets träningslokal, bastu och solterass med utsikt över KosterfjordenKommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Strömstad station
Avstånd:
0,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Trollhättan-Vänersborgs Flygplats
Avstånd:
130 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
180 km
Närmaste hållplats buss:
Strömstad Torg
Avstånd:
0,18 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,16820
Latitud:
58,93840