Tipsa om anläggningenLaholmen Hotell

Laholmen Hotell är ett traditionsrikt fullservicehotell som sedan 1984 har levererat goda upplevelser inom restaurang, nöje, konferenser och aktiviteter.
Hotellets läge är unikt med närhet till både havet och Strömstad centrum.

Hitta hit

Konferera i en inspirerande miljö med havet utanför husknuten


Ingen konferens och inget möte är det andra likt. Förutsättningarna, målsättningarna och människorna gör att varje mötestillfälle måste ses som unikt. Vi vet det och vi har erfarenheten och lokalerna för det. Utifrån dina önskemål, vår erfarenhet och en nära dialog med dig tar Laholmen fram de bästa förutsättningarna oavsett om ni är fyra eller tvåhundra som ska träffas.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
10
Antal Grupprum
0
Max biosittning
230
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
180
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
230
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Ett bra boende ska ge möjligheter till att varva ner och ladda batterierna. Vi på Laholmen ger våra gäster mer än så. Vill du från rummet kunna njuta av vår fantastiska utsikt väljer du ett rum med balkong och vill du ha ännu mer bekvämlighet bokar du en suite. Alla våra 171 rum har nyligen genomgått en renovering för att uppfylla dagens krav på kvalitét och standard.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
430
Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
171
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vår restaurang har anor sedan tidigt 1800-tal. Havet, utsikten och den goda maten gjorde att gästerna åkte långväga för att komma hit. Vi är stolta över vår historik och vågar påstå att vi bara blivit bättre. Det ställs höga krav på en restaurang som både ska tillfredsställa konferensgästernas schema och förväntningar samtidigt som vi vill ge våra gourmégäster den upplevelse de har rätt att vänta sig. En utmaning vi gläds över. Vi erbjuder våra gäster nya mat- och dryck upplevelser i en skön omgivning med fantastisk havsutsikt. Maten som serveras är säsongsbetonad och har inslag av råvaror från lokala producenter samt även en del ekologiskt framställda varor.Vår lounge, med sköna sittmiljöer och Strömstads hetaste pianobar, är vår nya mötesplats . Här kan du sitta vid brasan, umgås med vänner, lyssna på skön lounge musik och avnjuta goda smårätter, en kall öl eller ett gott glas vin tillsammans med den fantastiska havsutsikten.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Ta dig tid till det lilla extra och tag med en upplevelse hem!

På en konferens är aktiviteter inte bara till för att rensa hjärnan och göra något annat en stund. Aktiviteter har en betydligt viktigare roll än så.

De låter människor komma närmare varandra och de blir till goda minnen att ta med sig hem. Samtidigt gör fysiska aktiviteter att man blir mer kreativ och att prestationsförmågan ökar.

Laholmen har ett rikt aktivitetsutbud och vi hjälper dig gärna att planera och boka in.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Båtturer med sälsafari
 • fiskeaktiviteter mm
 • Båttur till Kosteröarna(Picknick
 • Cykla
 • Middag mm)
 • Målarkurs
 • Barkamp
 • Stadsvandring
 • Kallbadhuset
 • Spa på Strömstads badanstalt
 • Pistolskytte (Inomhus)
 • Skyttekampen (inomhus)
 • Älgjakt (inomhus)
 • Pappbåtsrace
 • Oscarsgalan (reklamfilmsgala)
 • Mentometer Quiz
 • Curling (inomhus)
 • Femkamp

Laholmen ligger mitt i centrala Strömstad, 170 km från Göteborg och 140 km från Oslo. Hotellet är beläget mitt i centrum på en halvö mellan norra och södra hamnen.


Vägbeskrivning från Göteborg:

Följ E6 norrut och tag av vid avfart Strömstad S. Följ Uddevallavägen förbi färjeterminalen (Color Line) på vänster sida. Följ huvudled genom Strömstad centrum. Kör förbi kyrkan på höger sida, ner en brant backe och därefter vänster mot Södra Hamngatan. Kör rakt fram mot torget och Norra Hamnen. Tag höger vid Kosterbåtarna och Strömstad infocenter (här ser man hotellet) och kör upp för den branta backen till hotellets huvudentré.Vägbeskrivning från Oslo:

Följ E6 och tag av avfart Strömstad N och följ därefter vägen in mot stan. Kör rakt fram i första rondellen mot Oslovägen. Följ huvudleden genom staden och tag höger direkt efter du kört över bron över Strömsån mot Södra Hamngatan. Följ därefter vägbeskrivning ovan.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Strömstad station
Avstånd:
0,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Trollhättan-Vänersborgs Flygplats
Avstånd:
124 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
187 km
Närmaste hållplats buss:
Strömstad Torg
Avstånd:
0,18 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,16820
Latitud:
58,93840