Videokonferenser och webbsändningar

Att mötas via video är både miljövänligt och effektivt, något som allt fler företag upptäckt. Konferens.se med samarbetspartner ger dig tillgång till ett nätverk av över 4000 publika rum för videokonferens, placerade på hotell och konferensanläggningar världen över. Så nu kan du träffa vem som helst, var som helst – ansikte mot ansikte – utan att någon behöver vare sig resa eller investera i egen utrustning för videokonferens.

Konferens.se samarbetar med videomötesarrangören Skiptrip, som bokar rum till behövande parter och förtestar kommunikationerna mellan samtliga platser i god tid före ett möte. När deltagarna anländer är mötet redan uppkopplat och klart – användarna behöver inte trycka på en enda knapp.

Våra tjänster omfattar:


Videokonferens från en Skiptripstation

Saknar du tillgång till ett eget videokonferenssystem erbjuder Skiptrip toppmoderna stationer för videomöten i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Vi har även tillgång till över 200 andra videokonferensrum i Sverige. Saknar även er motpart ett eget system så hittar vi ett lokalt videomötesrum åt dem, nästan oavsett var i världen de befinner sig.

Videokonferens från ett eget system
Har din organisation tillgång till ett eget videokonferenssystem kan vi hjälpa er att koppla upp det mot ett externt system. På så vis kan ni ha videomöten även med parter utanför er egen organisation. Tjänsten inkluderar förtest av kommunikationerna för att garantera en optimal mötesupplevelse.

Webbsändningar i samband med konferenser.

Vill ni webbsända er konferens hjälper vi er gärna med det. Medarbetare som inte kan vara på plats kan då följa konferensen direkt från sin dator genom att logga in på en lösenordsskyddad webbsida. Vi kan också spela in konferensen så att materialet finns tillgängligt på nätet även senare.

Webbsändningar från Skiptrips stationer.
Stationerna erbjuder en studioliknande miljö och är idealiska att använda för både webbsändningar och inspelningar. Detta är särskilt intressant när en part ska kommunicera mot en mängd deltagare med stor geografisk spridning, t ex vid utbildningar.

Så här bokar du:
För att boka ringer eller mailar du till oss på Konferens.se. Vill du boka en videokonferens behöver vi veta:

-Datum för mötet samt start och sluttid.

-Vilka orter som ska kopplas samman.

-På vilka platser ni behöver hyra rum för videokonferens.

-Hur många personer som ska vara med på respektive plats.

Vi återkommer sedan med ett förslag på mötesadresser och ett totalpris. Du kan även skapa en förfrågan direkt på Skiptrips webbsida, följ länken Boka videokonferens.
skiptrip-logo