Taklagsfest för Norra Länken

2007 startade Vägverket projektet Norra Länken som är en trafikled som byggs genom några av Sveriges mest trafikerade områden; Norrtull, Frescati, Roslagstull och Värtan. Arbetet beräknas vara helt klart 2015. Tunnelbygget startades i varsin ände och i mars 2010 nådde man en milstolpe då man gjorde genomslaget dvs de båda tunnlarna möttes och blev en. Sedvanligt ska detta firas med en taklagsfest.

För Taklagsfesten tog Konferens.se fram konceptet ”Rocktema”. Utifrån temat skapades ett formspråk som användes vid kommunikation av eventet via teasers, inbjudan och webb.

Festen hölls i en rå lokal som byggdes om, formades och dekorerades för att passa för eventet med middag och underhållning.

Kvällen inleddes med mingel och fördrink ackompanjerat av ett bildspel kring Rockens historia. Under minglet dök även självaste Elvis Presley upp på scenen och bjöd på några välkända klassiker.

Kvällens fortsatte sedan med middag under vilken konferencier, Carin da Silva höll i trådarna. Gästerna bjöds återigen på Elvisshow och fick dessutom återuppleva Johnny Cash och hans musik. Efter ett bildspel och film från projektet Norra Länken avfyrades, till gästernas häpnad, ett inomhusfyrverkeri. Därefter vad det dags för den stora överraskningen Jerry Williams och hans 7-manna band!

Kvällen fortsatte med dans till rockbandet som släppte loss och avslutades inte förens vid småtimmarna.

Vill du veta mer om Taklagsfesten eller få hjälp med att ordna ett eget event? Kontakta oss på Konferens.se!