Konferenstips

Ska du boka konferens? Vi har samlat de bästa tipsen som du hittar här.

Fem tips för bättre möten

Precis som en lyckad konferens kräver ett lyckat möte lite planering. Med några enkla tips kan du se till att nästa möte kryssar mellan alla fallgropar och tar med hela teamet in i mål. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss på Konferens.se på tel 020-75 80 75. Vi hjälper dig med allt för din … Continue reading Fem tips för bättre möten

Konferenser med det lilla extra – lyckas med aktiviteterna

En konferensaktivitet ger både nytta och nöje. Den blir något att se fram emot, den bygger relationer och skapar minnen. Vad passar just din grupp och ert syfte? Här föreslår vi några aktiviteter som förhoppningsvis kan inspirera just er.

15 tips för en lyckad konferens

Det är detaljerna som gör det. Genom att tänka efter före – och noga – ordnar du en lyckad konferens. En konferens som både ger givande möten och tid att umgås. Kort sagt: en kombination av nytta och nöje!
Här har vi samlat 15 tips på vägen.

Checklista för konferensbokare

Att boka en konferens ger mycket att tänka på. Många detaljer skapar tillsammans en helhet, där god planering är a och o. Här har vi sammanställt en checklista för dig som konferensbokare. På Konferens.se kan du söka via ort, anläggning eller aktivitet. Vi hjälper dig också kostnadsfritt med din bokning. Lycka till med din konferens!