Konferensrum Göteborg

Söker du konferensrum i Göteborg? Konferens.se har ett stort antal partneranläggningar i Göteborg med olika typer av konferensrum för de flesta syften. Hitta rätt konferensrum för ditt möte och få ut det mesta ur det. Här nedan hittar du exempel på olika typer av konferensrum i Göteborg.

Vill du se alla partneranläggningar på Konferens.se och deras konferensrum så sök i lista på anläggningar eller via karta.

Elite Park Avenue
Hotel Elite Park Avenue Hotel har 16 konferenslokaler med plats från 2 till 450 personer. Sandbergsalen, med sina speciella muralmålningar har väckt stort intresse genom åren och är Kulturminnesmärkt. Konferens- och festvåning är nyrenoverad och samtliga konferenslokaler har dagsljus. Läs mer om konferensrum på Elite Park Avenue Hotel här.

Här ser du exempel på Elite Park Avenue Hotel konferensrum:

Gothia Towers/Svenska Mässan
Tack vare hela 50 konferenslokaler finns här unika möjligheter till konferens och kongress och är ett perfekt alternativ för såväl små som stora möten. Gothia Towers har utmärkta kommunikationer och ligger granne med nöjesparken Liseberg, Scandinavium och bara ett par kvarter från paradgatan. Läs mer om Gothia Towers/Svenska Mässans konferensrum här.

Här ser du exempel på Gothia Towers/Svenska Mässans konferensrum:

Sankt Jörgen Park Resort
På Sankt Jörgen Park Resort ges ni unika möjligheter till ett lyckat möte. Utifrån syfte och mål med ert möte skapas ultimata förutsättningar för att ni ska nå ända fram. På Sankt Jörgen Park Resort är målsättningen att ert möte beröra era sinnen och lämnar avtryck som varar. Läs mer om Sankt Jörgen Park Resorts konferensrum här. Här ser du exempel på Sankt Jörgen Park Resorts konferensrum: Gala XL Gnejs

Här ser du exempel på Sankt Jörgen Park Resorts konferensrum: