Konferensrum Arlanda

På Arlanda träffas konferensdeltagare från både när och fjärran, snabbt och smidigt. Här finns moderna konferensrum med den senaste tekniken, några exempel på konferensrum ser du här nedan. Hitta ett konferensrum som passar bäst för ditt möte.

Vill du se alla som är partneranläggningar till Konferens.se och deras konferensrum i sök i lista på anläggningar eller via karta.

Clarion Hotel Arlanda Airport

På Clarion Hotel Arlanda Airport finns 44 mötesmiljöer där du hittar allt från konferensrum för det lilla mötet på ett par timmar till det stora mötesarrangemanget för 900 personer. På de två översta planen, som har en unik utsikt över start- och landningsbanorna, finns det risk att du vill dröja kvar. Läs mer om Clarion Hotel Arlanda Airports konferensrum här.

Här ser du exempel på Clarion Hotel Arlanda Airport konferensrum:

Nova Park Conference
Nova Park Conference arbetar alltid nära sina gäster och anpassar lokaler, teknik och aktiviteter efter varje enskilt tillfälle och grupp. Samtliga konferenslokaler är ljusa, moderna och luftiga med bra akustik. Fast och trådlös internetanslutning via stadsfiber finns över hela anläggningen. Läs mer om Nova Park Conference konferensrum här.

Här ser du exempel på Nova Park Conference konferensrum:

Quality Airport Hotel Arlanda
Effektivitet och ett varmt omhändertagande är honnörsord på Quality Airport Hotel. Det finner du såväl i medarbetare som belägenheten intill flygplatsen. Quality Airport Hotel har välutrustade konferenslokaler för människor på väg, som vill jobba ostört och få mycket uträttat. Läs mer om Quality Airport Hotel Arlandas konferensrum här.

Här ser du exempel på Quality Airport Hotel Arlandas konferensrum:

Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu Arlandia Hotel och konferensanläggning är en svanenmärkt och klimatneutral konferensanläggning med 30 konferensrum, perfekt för alla möten. Alla konferenslokaler är ljudisolerade, samt utrustade med trådlöst Internet och har dagsljus. Läs mer om Radisson Blu Arlandia Hotels konferensrum här.

Här ser du exempel på Radisson Blu Arlandia Hotels konferensrum: