Sydney – en mångfacetterad stad

Sydney – spektakulär och monumental. Kreativ och kulinarisk. Sportig och sofistikerad. För femte året i rad korad till världens bästa stad … Här finns världens vackraste hamn, världens trevligaste invånare och 240 soldagar om året. Kan valet av plats för konferensen bli bättre?

Konferens i Sydney

Sydneys naturliga skönhet är oöverträffad. Det slås du av när du vaknar och tillsammans med gruppen gör dig i ordning för ta dig upp för Sydney Harbour Bridge och dagens äventyr – broklättring! Väl uppe på toppen av bron så kan du inte annat än att njuta av det ständigt närvarande vattnet som triumferande omfamnar den vackra hamnen. Efter en fyra timmars strapats på bron så åker du ut till Tarronga Zoo med båt och upplever allt vad Australiens djurliv har att erbjuda, från koalor till kängurur. Nöjd och belåten med dagens upplevelser avslutar du dagen med en stillsam middag på en av de många restaurangerna vid hamnen, med en spektakulär utsikt över Sydneys skyline.

Andra sevärdheter i Sydney är Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Bondi Beach, Tarronga Zoo, Manly och Hunter Valley.

Programförslag 7 dagar:

Dag 1: Vi flyger till Sydney via Bangkok/Singapore. Från flygplatsen är det gemensam transport till hotellet i centrala Sydney.

Dag 2: Förmiddagen ägnar vi åt shopping på egen hand. Därefter har vi möte om företagets framtida nysatsningar, före middagen som avnjuts på hotellet.

Dag 3: Efter frukost blir det strategiplanering och budgetarbete fram till lunch. Eftermiddagen ägnar vi åt att uppleva vackra Manly, där även middagen intas.

Dag 4: I dag blir det broklättring på Harbour Bridge. Även Tarronga Zoo står på kalendariet. Middag äter vi på en av restaurangerna vid hamnen.

Dag 5: Denna dag badar vi vid Bondi Beach, där det även går att få surflektioner. Lunch och middag äter vi vid strandpromenaden. Kvällen avslutas med guidad visning av Operahuset och en drink i en av barerna i närheten.

Dag 6: På förmiddagen har vi grupparbeten. Efter lunch bär det av mot flygplatsen för hemfärd.

Dag 7: Vi kommer hem till Sverige på kvällen.