London – en stad som måste upplevas

London är en plats som ingen annan på jorden, en livsstil där alla passar in. I London kan man ha varit tusen gånger och det finns ändå alltid något nytt att upptäcka. Shoppa på Harvey Nichols eller Marks & Spencer, se en musikal i West End, njut av folklivet i Covent Garden eller andas ut på kvarterspuben över en öl och äkta fish & chips. Listan på saker att göra är oändlig, London måste upplevas!

På konferens i London

London är en salig blandning av gammalt och nytt, konservativt och trendigt. St Paul’s Cathedral och Towern ligger båda i finansdistriktet City. Här finns också ett antal museer, liksom i området Kensington. I Covent Garden finner du marknadsstånd, restauranger och affärer och i Londons hjärta ligger Piccadilly Circus. Västerut ligger Parlamentet, Big Ben, Westminster Abbey och Buckingham Palace.

Vandra i Sherlock Holmes fotspår efter förmiddagskonferens och lunch. Här gäller det att i lag försöka lösa en mordgåta, genom att besöka olika delar av London. “Utredningen” avslutas med middag då Sherlock avslöjar lösningen av gåtan.

Programförslag 3 dagar

Dag 1: Ankomst på förmiddagen med incheckning. Sedan lunch och efter det genomgång av konferensen. På eftermiddagen är det fri tid för shopping. Vi samlas för middag i London City, och de som önskar går sedan vidare på nattklubb.

Dag 2: Frukost, förmiddagskonferens och lunch. Sedan vandrar vi i Sherlock Holmes fotspår och försöker lösa en mordgåta, medan vi besöker olika delar av London. Middag med ”Sherlock själv” som avslöjar lösningen av gåtan. Efter det fria aktiviteter.

Dag 3: Frukost, fria aktiviteter med exempelvis shopping eller museibesök. Lunch äter vi tillsammans på hotellet. Efter det transfer till flygplatsen och hemresa.