Alpkonferens i Zürs och Lech am Arlberg

Vill du ha stor variation under din konferens i Alperna, ska du välja Zürs och Lech am Arlberg. Dessa två skidorter ligger bredvid varandra och liftsystemen tillåter utflykter till både St. Anton, Stuben och St. Christoph.

Zürs är den ort som ligger högst med sina 1 720 meter över havet och kan därför erbjuda mycket god skidåkning hela säsongen. Lech är en aning mer “chic” ort där utbudet av restauranger och hotell är lite större. Gratis transferbus går hela tiden mellan båda orterna, med 10 minuters mellanrum.

På konferens i Alperna

Skidåkning både på längden och utför. Båda orterna erbjuder många aktiviteter i form av konserter och diverse utställningar. Liftsystemens kabinbanor tillåter även icke skidåkare att ta sig upp på en mängd olika toppar med en fantastisk utsikt. Frukost och skidåkning på förmiddagen, sen lunch och konferens på eftermiddagen. Avsluta dagen med relax och så middag i en närbelägen by.

Programförslag 4 dagar:

Dag 1: Ankomst och incheckning. Sen väntar utprovning av den skidutrustning deltagarna har valt att hyra. Efter lunch har vi genomgång av konferensens innehåll. Därefter dricker vi eftermiddagskaffe och har konferens. Efter en stund i relaxen blir det middag.

Dag 2: Efter frukost njuter vi av skidåkning fram till lunch. På eftermiddagen har vi konferens. Efter tid för ombyte och transport, blir det middag i en närbelägen by.

Dag 3: Frukost och skidåkning fram till lunch, och konferens på eftermiddagen. Dagen avslutas med relax och ombyte för kvällens middag med dans.

Dag 4: Utcheckning och återresa.