Köpenhamn – en charmerande metropol

I Köpenhamn pågår just nu en förvandling. Från att vara den charmerande lilla huvudstaden i Danmark håller staden på att bli en kosmopolitisk metropol, naturligtvis på sitt eget lilla trevliga sätt. Man håller på och bygger tunnelbana, hotellen rustar och konstmuseerna bygger ut. Restaurangerna är redan på en hög gastronomisk nivå och minimalistiska caféer dyker upp överallt. Det är utan tvekan en “het” destination för konferensresan.

På konferens i Köpenhamn

I Köpenhamn finns mycket att se. Varför inte inleda med sightseeingturen som tar dig med till alla kända landmärken i och omkring Köpenhamn? När turen avslutas på Rådhusplatsen, mitt i hjärtat av Köpenhamn har du fått en mängd nya intryck som inspirerar under konferensen. Besök också de många museer som Köpenhamn erbjuder. Några exempel är Nationalmuseet, Carlsberg Museum och Lousiana Museum of Modern Arts. Upptäck också Tivoli Garden och dess hisnande upplevelser, Copenhagen Zoo, Danske Design Center, Nyhamn, Amalienborg Palace, och The Round Tower.

Programförslag 3 dagar:

Dag 1: Avresa med flyg på morgonen. Snabb transfer till hotellet i Köpenhamn City. Förmiddagen ägnas åt sightseeingtur på cirka 3 timmar. Lunchen intages på hotellet och eftermiddagen spenderas i konferensrummet för en genomgång av agendan och uppstart av grupparbeten. Fria aktiviteter under kvällen.

Dag 2: Konferens under förmiddagen. Till lunch en kort promenad ner till Nyhamn där en traditionell dansk ”frokost” avnjutes med öl och Gammeldansk i solskenet. Under eftermiddagen kort sammanfattning innan det är dags att ladda inför kvällens femkamp på Tivoli. Gemensam middag på en av Tivolis många restauranger.

Dag 3: Under förmiddagen redovisas resultaten från gruppernas arbeten. Konferensen avslutas med gemensam lunch på Lousiana Museum of Modern Arts samt en rundvandring på utställningen. Transfer till flygplatsen och flyg tillbaka.