Budapest i hjärtat av Europa

Budapest ligger precis i hjärtat av Europa. Det är en pulserande världsmetropol med snabbt ökande turism, sjudande kulturliv, lockande nöjen och ett stort varuutbud. En perfekt stad för din nästa konferens. Staden är delad i två halvor: dels det starkt kuperade Buda – dels det platta Pest. Mellan dem rinner Donau, bred och mäktig.

På konferens i Budapest

Efter frukost är det konferens på förmiddagen. Därefter går turen till Citadellet, uppe på Gellértberget, innan det blir pannkakslunch på stan. Under eftermiddagen njuter du av hälsobad och till kvällen äter du en god middag på pittoresk restaurang. Se även till att ta del av alla de sevärdheter som Budapest erbjuder, som Fiskarbastionen, Mattiaskyrkan, shopping, caféer, museer och hälsobad.

Programförslag 3 dagar:

Dag 1: Vi landar på förmiddagen och checkar in på hotellet. Så äter vi lunch på en närbelägen taverna. På eftermiddagen är det konferens. Middag intas på anrika restaurangen Gundel från 1894.

Dag 2: Frukost och konferens på förmiddagen. Därefter tar vi buss till Citadellet och beskådar den magnifika utsikten över Budapest. Sen är det dags att äta pannkakslunch. På eftermiddagen blir det hälsobad, och kvällen avslutas med middag på pittoresk restaurang.

Dag 3: Frukost och fria aktiviteter på stan – kanske shopping eller cafébesök? På eftermiddagen åker vi hemåt igen.