Barcelona – Europas bästa konferensstad

Att Barcelona kom etta i omröstningen “Europas bästa konferensstad” förstår du, när du har upplevt denna fantastiska stad som verkligen har allt. Barcelona kan bjuda på shopping, bad och sol samt en makalös arkitektur, skapad främst av stadens son Antonio Gaudí. Ett bättre val av konferensstad går inte att göra!

På konferens i Barcelona

Efter intagen frukost på hotellet bär det av mot Barcelonas oändliga kulturutbud. Med svensktalande guide får du en rundtur i den vackra staden, med dess öppna och breda gator. Du tar dig till Antonio Gaudís mästerverk och njuter av bland annat Parc Güell, La Sagrada Familia och Casa Milo. Gaudís spektakulära verk är ett måste under en vistelse i Barcelona. Efter denna tre timmar långa tur är det dags för en god tapaslunch vid hamnen. Eftermiddagen ägnas åt lättsammare grupparbeten i gräset och en avslutande tur i linbanan. Den går till berget Montjüic, som även är en stadsdel i miljonstaden. Med en underbar utsikt över Barcelona intas där en sen middag innan det är dags att ta sig tillbaka till hotellet för välförtjänt sömn.

Passa även på att besöka La Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Milo, Barrio Gotico (Gamla Stan), se på FC Barcelona på Nou Camp, shopping, hamnen och Las Ramblas under er Barcelonavistelse.

Programförslag 4 dagar:

Dag 1: Flyg från Stockholm på förmiddagen. Därefter busstransfer till hotellet i centrala Barcelona. Under eftermiddagen är det fria aktiviteter.

Dag 2: Konferens under förmiddagen, om målsättningar och åtgärder. Sen följer långlunch med siesta mitt på dagen. Eftermiddagen ägnas åt brainstorming gruppvis. Därefter blir det gemensam färd till Nou Camp, där FC Barcelona för kvällen tar sig an lokalkonkurrenten Espanyol inför smått fantastiska 104 000 åskådare. Efter det avnjuter vi en traditionell sen middag på en av Barcelonas många restauranger, innan stadens omtalade nattliv får visa vad det går för.

Dag 3: Sightseeing med svensktalande guide, tapaslunch vid hamnen och enklare grupparbeten i gräset betas av innan det är dags att per linbana ta sig till berget Montjüic. Där intar vi kvällens middag, med strålande utsikt över staden.

Dag 4: Sovmorgon och fria aktiviteter på förmiddagen innan flyget går tillbaka till Sverige och Arlanda.