Event – grunden för goda relationer

Ska du ha personalfest, kick-off, julfest eller jubileum? Då har du kommit rätt. Konferens.se ordnar allt för ett oförglömligt evenemang.

Möten mellan människor. Minnevärda upplevelser. Något som förmedlar ett budskap och skapar goodwill, på lång sikt. Inget är viktigare i dagens arbetsliv. Vi är övertygade om att det fysiska mötet är överlägset alla andra mötesformer. Genom ett event uppnår du allt detta och mer därtill. Ett event ger oförglömliga intryck och lägger grunden för goda relationer. Vi på Konferens.se kan event. Vi hjälper dig med allt från de första idéerna till genomförande och utvärdering. Välkommen att kontakta oss!

Interna evenemang
Ibland vill du vända dig direkt till dina egna medarbetare. Kanske har ni uppnått ett länge eftertraktat mål. Kanske firar ni ett jubileum eller en god affär.
Ett evenemang är ett utmärkt sätt att tacka, men också att svetsa samman och bygga broar. Både mellan medarbetarna själva och mellan dem och företaget. Genom samhörighet kommer styrka, inspiration och kreativitet!
Ett internt evenemang kan handla om allt från teambuilding till en kick-off, företagsfest eller resa. Bara din fantasi sätter gränsen.

Externa event
Genom ett externt event når du intressanta människor utanför företaget. Det kan vara befintliga eller potentiella kunder, sponsorer eller opinionsbildare. Personer du helt enkelt vill vårda din relation till.
I ett event är du ensam med din målgrupp. Utan konkurrenter och andra aktörer. Du har ett utmärkt tillfälle att fokusera på just ditt budskap. Och du har målgruppens odelade uppmärksamhet. Ta vara på den.

Upplevelser att minnas
Evenemanget ska bli en upplevelse att minnas. Kanske väljer du att ordna en utställning, ett mingel eller en middag. Gärna uppträdande, musikunderhållning eller extra satsning på god mat och dryck. Varför inte i en annorlunda eller unik miljö?
Vad du än väljer, ska ditt event bli en upplevelse att minnas. Ett event som för alltid förknippas med just ditt företag och ditt budskap. Då stärker du företagets förtroende och ökar er konkurrenskraft.

Konferens.se arrangerar och lyfter ditt event
I ditt event är varje detalj lika viktig som helheten. Konferens.se lyssnar på just dina behov och genomför eventet från start till mål. Det gäller allt från den första spirande idén till det kreativa upplägget, genomförandet och uppföljningen. Tillsammans lyfter vi ditt event till något utöver det vanliga, något som stärker ditt varumärke och bygger förtroende.
Konferens.se har 30 års erfarenhet av mötes- och eventplanering. Det är tryggt att veta. Likaså att vi har en egen stab med eventproducenter – experter som verkligen kan förutsättningarna för effektiva möten och minnesvärda event. Kickoffer, fester, jubileer, mässor, workshoppar eller kundevenemang. Vad du än vill ordna, lämnar vi inget åt slumpen. Läs mer om våra tjänster för event här.