Konferensinspiration

Prova en annorlunda miljö eller prova nya tekniker för att få det bästa ut av din konferens. Här hittar du inspiration till din konferens.

Event – grunden för goda relationer

Ska du ha personalfest, kick-off, julfest eller jubileum? Då har du kommit rätt. Konferens.se ordnar allt för ett oförglömligt evenemang.

Ordna konferensen alla minns

För att en konferens ska skilja sig från mängden och skapa gemensamma minnen i arbetsgruppen är det bra att göra något utöver det vanliga. Här hittar du tips på sådant som kan lyfta din konferens och göra den till en konferens alla minns. Vill du ordna en konferens med det lilla extra kan vi hjälpa dig med förslag på anläggningar och aktiviteter som passar dina önskemål.

Innovativ konferens med teknikens möjligheter

Vill du ha mer engagerade deltagare på nästa konferens? Med innovativ teknik ger du konferensen nya dimensioner. Öka intresset och locka fram alla sinnen hos deltagarna, med ljud, ljus och bild. Låt dem vara med och agera med mentometer, mobil och surfplatta. Konferens.se har tipsen med teknikens möjligheter, för just din innovativa konferens!

Påsk – en glädjetid med god mat

Det spirar i naturen, mörkret flyr och allting föds på nytt. Det är tid för vår och påsk!

Hösten – en bra tid för möten

Hösten har alltid varit en bra tid att mötas. När alla är tillbaka efter semestrarna är det perfekt att samla styrkorna och planera för framtiden. Företag och organisationer som tar sig tid att tillsammans förankra målsättningar och eventuella förändringar, har störst chans att lyckas framöver.

Julbordet – en god historia

Julbordet är en gammal tradition som firades redan i början av 1000-talet. Men då under benämningen Midvinterblotet och ibland även Julblotet. Det var en hednisk offerfest där man blidkade säden och växtkraftens andar. Festligheten utspelades under fullmåne någon gång mellan mitten av november och december.

Dags att njuta av det röda guldet

Dags att njuta av det röda guldet. Finns det ett härligare sätt att njuta av en sensommarkväll än att samlas runt ett fat med kräftor? Passa på att krydda kick-offen, seminariet eller konferensen med en kräftfest och allt gott som hör till. Kryddosten, baguetten, hårt bröd och gärna räkor för dem som inte fått smak för kräftor men ändå vill vara med och pilla med maten. Och Västerbottenpaj, glöm inte den.

Sagolika slottsvistelser

Slottet i sagorna; det minns vi alla. Tinnarna och tornen, de ståtliga salarna. Slottsparken med fontäner, rosor och vindlande gångar. Och under de åldriga stenvalven: långbord med läckra måltider. Allt i gyllene kandelabrars sken.

Pensionaten – en idyll som överlevt

Tänk dig att tillbringa dagarna i vackra paviljonger och sällskapsrum. Kanske spela spel och läsa en bok, eller bara njuta av friden i den grönskande omgivningen. Måltiderna intar du tillsammans med de andra gästerna, ompysslad av husmor och hennes kokerska. Och på kvällen väntar punschverandan, med samtal och svala drycker i solnedgången.