Konferenshotell Stockholm

I Stockholm och dess närområde finns en mängd konferenshotell att välja mellan. Det finns både möjlighet att konferera mitt i city där alla huvudstadens attraktioner finns inom räckhåll men också möjlighet till avskildhet och närhet till naturen.

Här hittar du ett urval av de konferenshotell vi erbjuder i Stockholm. För att se alla konferenshotell sök via listan på anläggningar eller via karta.

Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm har 532 hotellrum och en konferenskapacitet på över 1000 personer vilket gör Clarion Hotel Stockholm till ett av huvudstadens största konferenshotell.

Hesselby Slott
Hesselby Slott ligger avskiljt men nära kommunikationer. De har en musikprofil och är fyllt av liv, rörelse och musik alla dagar i veckan året runt.

Hilton Stockholm Slussen
Med sin karaktäristiska arkitektur ger Hilton Stockholm Slussen dig en hotellupplevelse utöver det vanliga. Smarta lösningar med öga för detaljer, i hotellet och i alla sovrum gör din vistelse minnesvärd.

Hotel Diplomat
Hotel Diplomat ligger vackert beläget mitt i Stockholm, med underbar utsikt över Nybroviken. Här finns shoppingkvarter samt ett rikt utbud av nöjen och kultur inom kort gångavstånd.

Hotel Rival
Hotel Rival är Stockholms första boutique hotell, beläget på Mariatorget i centrala Stockholm. Rival präglas av personlig karaktär och hög klass. För konferens finns Rival salong med 700 platser men även mindre konferenslokaler för 8-90 personer.

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad
Här bor och konfererar du tryggt och lugnt och du tar dig enkelt in till city. Med närheten till både city, Hammarbybackens slalompister, vattnet och Nacka naturreservats motionsspår har Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad ett unikt läge, såväl sommartid som under vintrarna.

Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu Arlandia Hotel är tack vare sitt unika läge vid Stockholm- Arlanda flygplats, en självklar mötesplats att samla deltagare från hela Sverige och övriga världen för en konferens eller ett möte i Stockholm. Här finn 30 nyrenoverade och ljudisolerade konferenslokaler.