Konferenshotell i skärgården

Upplev den svenska skärgården med salta bad och glittrande fjärdar under din konferens. Skärgården är nära, vare sig du väljer konferens i Stockholms skärgård eller skärgården utanför Göteborg.

Här hittar du ett urval av de konferenshotell vi erbjuder i skärgårdsmiljö. För att se alla konferenshotell sök via listan på anläggningar eller via karta.

Konferenshotell nära Göteborg:
Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Gullmarsstrand har beskrivits som en annan del av verkligheten, en sinnesfrid med havet runt om. Konferenshotellet ligger i Fiskebäckskil nås enkelt med bil, flyg eller tåg.

Hönö Hotell
Hönö Hotell är en skärgårdsidyll 20 km från Göteborg, det perfekta konferenshotellet för er som lägger stor vikt vid utsökt mat och möjlighet att konferera i lugn och ro i en unik miljö.

Marstrands Havshotell
Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du lugn, luft, överraskande mat och ett salt spa.

Konferenshotell nära Stockholm:
Dalarö Strand Hotel
Dalarö Strand Hotel ligger sagolikt vackert i hjärtat av Stockholms södra skärgård med en hänförande panoramautsikt över Jungfrufjärden och Dalaröström.

Nynäs Havsbad
Nynäs Havsbad erbjuder ett förstklassigt boende, kulinarisk upplevelse och en inbjudande spa och badavdelning på klipporna vid havet.

Vaxholm kastell
På Kastellet finns en modern och komplett konferensavdelning och lokalerna har fantastisk havsutsikt och en genuin skärgårdskänsla. Som avbrott i konferensen finns även roliga lagaktiviteter som “Fångarna på Kastellet”.