Konferenshotell Göteborg

Göteborg är fiske- och hamnstaden med porten mot Atlanten. Göteborg har ett rikt kultur och nöjesliv och det finns ett stort utbud av konferenshotell att välja mellan. Du kan bo på konferenshotell mitt i city eller i på ett konferenshotell som ligger naturnära.

Här hittar du ett urval av de konferenshotell vi erbjuder i Göteborg. För att se alla konferenshotell sök via listan på anläggningar eller via karta.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Arken Hotel & Art Garden Spaligger just där havet möter staden. De är miljöcertifierade genom Svanen och premium certifierade genom Safe Hotels. Restaurang jobbar också genomgående med ekologiska råvaror och Fair Trade märkta produkter. Dessutom är det en av Sveriges modernaste spaanläggningar.

Clarion Hotel Post
När det anrika posthuset på Drottningtorget i Göteborg förvandlas till hotell är det sannerligen inte vilket hotell som helst. Detta är en verklig pärla – ett stort, modernt och förstklassigt affärs-, konferens- och leisurehotell några meter från centralstationen, flygbuss och pendeltåg.

Gothia Towers/Svenska Mässan
På Gothia Towers och Svenska Mässan finns 704 förstklassiga hotellrum och 50 konferenslokaler för upp till 1500 . Som granne har Gothia Towers och Svenska Mässan nöjesparken Liseberg, Scandinavium och ligger bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar.

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg är en modern Country Club belägen med hänförande utsikt över Göteborgs skyline. Här är platsen att mötas lika viktig som mötet! Njut av en unik Sparitual eller besök den18-håls golfbana som finns på pitchavstånd från hotellet.