Konferens Stockholm

En konferens i Stockholm, Sveriges vackra huvudstad, erbjuder oändliga möjligheter. Vare sig du bor mitt i city eller utanför. Oavsett små eller stora möten. Här har du alltid närhet till upplevelser och nöjen – utöver det vanliga.

Stockholm är Mälardrottningen, staden mellan broarna, som hyllats i musik och litteratur genom alla tider. Upplev Stockholm du också, under en oförglömlig konferens med både nytta och nöje.

Konferens Stockholm - Marina TowerKonferens i Stockholm – tips

Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts, och konferera i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Välj då Elite Hotel Marina Tower. Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn erbjuder en stor, toppmodern konferensanläggning. Med konferenskapacitet upp till 900 personer är mötesmöjligheterna stora – här finns gott om plats för både små och stora konferenser.

Konferens Stockholm - Nynäs havsbadDu kan också välja en konferensanläggning i skärgårdsmiljö. Varför inte boka Nynäs Havsbad? En kurort för själen, med anor från förra sekelskiftet. Njut av en exklusiv spaanläggning, med bad under stjärnorna, och ett kök med kulinariska upplevelser.

Många möjligheter finns också på Friiberghs Herrgård, ett konferenshotell vid Mälarens strand i Örsundsbro. Här kan du boka möten i historisk miljö, för mindre eller medelstora sällskap. Hos Friiberghs lockar också sjöbastu, relaxavdelning och golfpaket som krydda för din konferens.

Konferens.se har en mängd konferenshotell och anläggningar i Stockholmsområdet . Sök via anläggning eller karta. Valet är ditt!

Konferens i Stockholm – aktiviteter

Möjligheterna för aktiviteter i samband med din konferens i Stockholm är i det närmaste oändliga.

Stockholm är staden på vattnet så ta en tur ut i skärgården, med strandhugg och picknick. Eller gör en utfärd på Mälaren, i Bellmans kölvatten. Du kan också njuta staden från ovan, från Söders höjder, Globens tak eller Katarinahissen. Eller varför inte under en hisnande färd med luftballong?

Ta del av den rika kulturen i Stockholm, med byggnader som Kungliga slottet och Stadshuset. Här finns också en mångfald av museer och utställningar, som kittlar dina sinnen och väcker inspiration.

Vi kan även rekommendera ett besök på Dramatiska teatern och Operan i samband med din konferens i Stockholm. Eller bara njut av folkvimlet och den internationella stämningen. Till Sveriges huvudstad kommer människor från världens alla hörn. Hit hittar också de stora namnen och de senaste trenderna. Håll utkik!

En upplevelse är det att vandra i Gamla stans gränder, Stockholms ursprung,
där historien blir levande i de vackra husen och kullerstengatorna. Här kan du ta paus på ett café i medeltida källarvalv eller njuta av kulinariska upplevelser från allehanda kök. Ta även tillfället att shoppa, upptäcka den senaste designen eller fynda antikt och kuriosa.

Konferens i Stockholm – något för alla

En konferens i Stockholm kan enkelt anpassas efter era behov, önskemål och intressen. Stockholm erbjuder aktiviteter, konferenslokaler och hotell för alla smaker och behov. Både för det stora eventet och det lilla mötet.

Konferens i Stockholm ger något för alla. Alltid.