Konferens i skärgården

Konferens i den svenska skärgården, en inspirerande miljö. Salta bad, glittrande fjärdar, soldränkta klippor och sjöbodar med nät. Lägg därtill den storslagna naturen och stillheten. Lovorden över skärgården tar aldrig slut. Denna plats, som av många ses som vackrast på jorden.

Ta med dina kollegor eller kunder hit. En konferens i skärgården är bland det bästa de kan få.

Skärgård1Konferens i Göteborgs eller Stockholms skärgård

Skärgården är nära, vare sig du väljer konferens i Stockholms skärgård eller skärgården utanför Göteborg. Chartra en båt till konferensanläggningen eller segla själv. Det börjar redan här – känslan av att koppla av, komma varandra närmare och få nya friska idéer.
Möten i skärgården ger oändliga möjligheter. Ha konferens över en bit mat ombord, på picknick vid strandhugg eller grillat på bryggan. För möten inomhus finns konferenslokaler med den senaste tekniken. Havsutsikten kommer på köpet.

hummerfiskeHavsfiske och hummerfiske

Under er konferens i skärgården måste ni passa på att njuta av skärgårdens guld: fisket! Här kombinerar ni spänning med unika naturupplevelser. Flera konferensanläggningar ordnar både hummer- och havsfiske. Kanske blir det era egna delikatesser som får avnjutas till konferensmiddagen.

Cykla mountainbike i skärgårdsmiljö

Kala skär, skogsdungar och blomstrande ängar. Skärgårdens natur bjuder på hisnande omväxling. Upplev den på cykel! Snabbt och smidigt tar du dig fram över klippor och stigar, med en mountainbike. När tröttheten sätter in, tar du matsäck och dopp vid en väderbiten brygga. Här finns också många kulturella utflyktsmål och historiska minnesmärken.

Ribbåt och kajakpaddling

Närmare tyngdlöshet kommer du inte. Glid fram över vattenytan och bli ett med naturen i kajak. I skyn kan du skåda havsörn och i fjärden gråsäl. Överallt bjuder skärgårdens fauna på ståtliga skådespel. För mer fartfyllda äventyr, lockar en tur med ribbåt. Flyg fram i racerfart mellan öar, kobbar och skär. En häftig – men ändå trygg – konferensaktivitet, som sätter garanterad fart på adrenalinet och livsandarna.

Bastubad i skärgården

Avslutningsvis, koppla av med ett klassiskt bastubad. En ångande bastu är som balsam för själen, när solen går ner. Efter det följer dopp i havet eller kanske i badtunna, som med fördel delas i gott sällskap. Konferens i skärgården ger upplevelser för alla sinnen. En grund så god som någon, för framtida kloka beslut. Konferens.se har konferensanläggningar både i Göteborgs skärgård och Stockholms skärgård. Kanske vill du ha både middag och konferens till sjöss? Det ordnar Konferens.se, i samarbete med Strömma Kanalbolaget. Kontakta oss, så skräddarsyr vi just din skärgårdskonferens.

Boka konferens i skärgården

Kontakta oss för mer information samt med att få hjälp med att boka en konferens i Stockholms eller Göteborgs skärgård.