Konferens Norrköping

Boka konferens i Norrköping!

Staden där anrik industri möter storslagen natur och inspirerande kultur. Norrköping förenar historia, framtid och stadsliv med vildmark. Upplev möjligheten för både stora och små möten, på konferens i Norrköping.

louis_de_geerVid Motala Ström, inte långt från havet, ligger Norrköping. Handelsplatsen som blev stad på 1300-talet och växte till ett blomstrande centrum för rikets industri. Här verkade också Louis de Geer, köpmannen som blev Sveriges första statsminister. På konferens i Norrköping kan du både ta del av kulturlivet och den senaste tekniken, i “Sveriges Silicon Valley”. Allt intill Kolmårdens djupa skogar och Bråvikens skimrande vatten.

Ståtliga byggnader i industrilandskap

I Norrköping finns ett av Europas mest intressanta industrilandskap. Besök Arbetets Museum och hör historiens vingslag i forsen vid Strömmen. Här reser sig ståtliga byggnader i rött tegel och gul puts, med vackra spröjsade fönster. Mot himlen strävar skorstenar som minner om förrförra seklet. En tid då Norrköping var “Lilla Manchester”, centrum för hela Sveriges ylletillverkning. Andra museer väl värda ett besök är Holmens museum och Norrköpings stadsmuseum.

Konferens Norrköping för dig

Till Norrköping är det enkelt att resa, med tåg, bil eller flyg. Norrköpings flygplats ligger bara några minuter från stadens centrum. Inne i Norrköping tar du dig enkelt runt med spårvagn eller till fots. Parker och trädgårdar finns det gott om i staden, som är full av vackra promenadvägar. Kanske blir det besök i Rosariet eller Kaktusgruppen, där 25 000 kaktusar bildar mönster utifrån en aktuell händelse.

Kolmården_äventyrKonferensaktiviteter i Norrköping

I Norrköping finns konferensanläggningar och -lokaler för alla möten. Möjligheterna till konferensaktiviteter är många. Vad sägs om att paddla kajak i centrala Norrköping? Eller fånga havsöring och lax – på sportfiske mitt i city? Utanför staden lockar Bråviken och Kolmårdens mytomspunna skogar, ett eldorado för vandring och äventyr.

Upplev kulturen i Norrköping

Låt dina sinnen fyllas av upplevelser på konferens i Norrköping. Här blomstrar kulturen. Upplev musikaler och shower, kanske i det gamla pappersbruket – numera Louis de Geer Konsert & Kongress. Staden har flera teatrar och en egen symfoniorkester. Här verkar också många konstnärer med gallerier och utställningar.

Delikata måltider i charmig miljö

Fylld av upplevelser låter du smaklökarna få sitt, på någon av Norrköpings restauranger. Prova till exempel hembakat på charmiga Bagarstugan eller gourmetmat på Ardor i Gamla stan. Flera konferensanläggningar erbjuder också champagne- och vinprovning. Norrköping har något för alla smaker.

Konferens i Norrköping för alla

Boka nästa konferens i Norrköping! Det är här det händer. Norrköping erbjuder hotell, konferenslokaler och aktiviteter som förenar både nytta och nöje. Konferens.se har flera hotell och konferensanläggningar i Norrköping. Sök via anläggning eller karta. Låt oss ordna just din konferens i Norrköping!