Konferens Lund

Boka er konferens i Lund

Sveriges äldsta stad erbjuder möjlighet till både stora och små möten. En konferens i Lund ger dig möjlighet att uppleva småstadens charm samtidigt som läget i Öresundsregionen gör staden lättillgänglig.

Lund är idéernas stad – här blandas en 1000-årig historia med modern kunskap och visioner. Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Den kreativitet och idérikedom som finns här har kommit att karakterisera staden.

Konferensaktiviteter i Lund

Passa på att uppleva Lunds rika kulturarv under din konferens. Domkyrkan i Lund, med det astronomiska uret Horologium Mirabile Lundense från tidigt 1400-tal är en av höjdpunkterna som du inte bör missa.

Besök också de äldre delarna i Lunds stadskärna där gatunätet på vissa ställen är många hundra år gammalt. De vackraste och charmigaste delarna av staden hittar du i kvarteren bakom domkyrkan och Lundagård. Där möts du av slingrande gränder och låga, färggranna hus. När du är där, passa även på att besöka ett av de många caféer som finns i staden.

För konstintresserade är Lunds konsthall ett måste. Här samsas konstnärer och artister i en inspirerande miljö. I Lund finns också Kulturen, ett friluftsmuseum där du kan strosa runt bland ett trettiotal historiska byggnader.

Lund har också en hel del att erbjuda för den som vill bege sig ut på kvällen. Några tips är Kulturmejeriet med sitt breda konsertprogram och Lunds stadsteater med bland annat dramatik, dans, show och musikaler på repertoaren. Lund har också ett stort utbud av pubar och restauranger väl värda ett besök.

För små och stora företag

I Lund finns möjligheter till konferens för både stora och små möten samt en mängd konferensaktiviteter som kan inspirera. Här finns konferenshotell och konferensanläggningar med konferenslokaler som passar alla önskemål.

För att se fler konferensanläggningar i Lund klicka här >>