Konferens Linköping

Boka en konferens i Linköping

– Östergötlands stolthet! Staden med lång och spännande historia, som har mycket att berätta och visa. Linköping har länge varit ett stort säte för kyrkliga samfund, flygindustrin och studerande. En stad med många stora arbetsgivare, industrier, företag, och nya projekt. En konferens i Linköping, som är en stad med mycket på gång, är att rekommendera!
Linköping är idag väldigt känd för stora Linköping Universitet, med drygt 26.000 studenter. Men Linköping har mycket mer att berätta, Linköping har länge varit bas för kyrkan och har en väldigt vacker och välkänd domkyrka som länge präglat stadsbilden. Staden rymmer också en rad stora industrier såsom Saab, Arla och Scan.  I många år har Linköping också varit centrum för svensk flygtillverkning, och har utöver egen flygplats även en militärflygbas. I centrala delen av Linköping kan man se mycket nybebyggelse, men man ska inte glömma bort att besöka gamla delen av Linköping med trälängor, museer och vackra hus med många års historia. En konferens i Linköping innebär att du är i en stad med massor av spännande områden och sevärdheter!

Konferens i Linköping – Kommunikationer

Staden är mycket lättillgänglig vilket gör en konferens i Linköping attraktiv. Man kan lätt ta sig dit med flyg till Linköpings flygplats, med tågtrafiken som dagligen kör igenom Linköping vid fler tillfälle från många olika svenska orter, och med bil via någon av de många stora motorvägar som passerar staden. I centrum tar man sig enkelt runt med kollektivtrafiken, men i Linköping som också är en cykelstad är det enkelt att ta sig runt med cykel via de cykelbanor- och vägar som är väl tilltagna i staden.

Konferensaktiviteter i Linköping

Aktivitetsutbudet i staden är rikt, här finns något för alla att hitta på. För den som gillar spänning kan man prova på Laserdome och motorsport. Vill man istället göra något aktivt kan man pröva på klättring eller ridning. Och vill man ta det lugnt kan man besöka någon av de många parkerna och vandringslederna och njuta av vad naturen kan ge, eller besöka sevärdheterna i centrum. För att hitta det som passar just era behov, besök Göra i Linköping för att läsa mer bland de många alternativen!

Konferensanläggningar i Linköping

En konferens i Linköping innebär gott om alternativ. Quality Hotel Ekoxen ligger centralt beläget bredvid parken trädgårdsföreningen i Linköping. Hotellet har lång erfarenhet av att hålla i konferenser och kan göra det mesta i önskans väg för att uppfylla era krav för att skapa den perfekta konferensen. Hotellet är modernt och stilrent och läget erbjuder närhet till det mesta. Hotellet erbjuder också restaurang och relaxavdelning om man vill lyxa till det lite extra!

Scandic Frimurarhotellet i Linköping är beläget i centrala delen av stan, med endast 3 km till flygplatsen. Fräscht och modernt, med närhet till butiker, sevärdheter, nöje, mat och kultur gör hotellet till ett bra val. Hotellet har även stora valmöjligheter för eran konferens i deras många konferenslokaler.

Söker man endast konferenslokal i Linköping är Arenabolaget ett bra alternativ! Arenabolaget har vunnit pris för sina lokaler och är ett bra alternativ oavsett storlek, syfte eller mål med konferensen. Med sin erfarenhet kan de professionellt hjälpa er med eran konferens.

Boka konferens

Vi hjälper gärna till med att boka en konferens i Linköping för ert företag. Valen för att skapa och planera en bra konferens är många och svåra, det kan även ta dyrbar tid som man behöver lägga på andra arbetsuppgifter. Därför hjälper vi gärna er med allt konferensen innefattar från början till slut, efter era önskemål. Hör av er redan idag med frågor och funderingar så hjälper vi er!