Konferens Varberg

Boka konferens i västkustens pärla

Beläget vid Kattegatt på västkusten, mellan Göteborg och Halmstad, hittar vi Varberg. Staden vid det stora blå, mest känd som en sommarstad och dit man ofta åker för att bada i havet, eller besöka någon spa- och kurort. Varbergs Hamn har en central del i staden och också det som varit stadens kännetecken sedan början av dess historia.
Hamnen står idag fortfarande stark, och är en välbesökt hamn för alla typer av båtar, stora som små. I hamnen kommer även många handelsfartyg fyllda med importvaror, eller för att lastas med svensk exportvaror. I Varberg huserar ett  20-tal stora skoimportörer så det kommer naturligt att en av de största importvarorna i hamnen är just skor. Hamnen har även färjetrafik mellan Varberg och Danmark. Ringhals kärnkraftverk, som är nordens största och idag har ca 1200 anställda, är beläget i utkanten av Varberg, och genererar en stor del av landets el.

Konferens i Varberg – Förbindelser

Att förlägga nästa konferens i Varberg innebär att det finns gott om förbindelser. Via motorvägen E6/E22 kommer man enklast till Varberg, då den passerar tätt inpå staden. Men många andra vägar går också till och från Varberg, såsom riksväg 41. Man kan också enkelt komma till Varberg med tåg via västkustbanan,  främst från Malmö och Göteborg. I Varberg tar man sig enkelt runt till fots, men man kan även smidigt ta sig runt med lokalbussar och taxi.

Konferensaktiviteter i Varberg

En konferens i Varberg erbjuder många blandade alternativ när det kommer till aktiviteter. Främst finns det många spa- och kurortsanläggningar i området, känt är också Varberg kallbadhus och Varberg varmbadhus grundat redan år 1925. Det finns också väldigt många vattenaktiviteter under de varma månaderna såsom fiske, bastubad, båtturer och vattensporter.  Vill man hitta på något mer aktivt på torra land kan pröva på boule, spela golf eller besöka kända Varberg Fästning. Varberg är perfekt om ni vill göra lugna och avslappnande aktiviteter.

Konferensanläggningar i Varberg

Konferens i Varberg innebär gott om olika valmöjligheter när det gäller både kost och logi. På Big Boy´s Grill Restaurang kan man avnjuta stora måltider i äkta amerikans anda. Många rätter på menyn är främst kötträtter, men det erbjuds också vegetariska alternativ. Till det kan man välja mellan massa goda alternativ både före, under och efter måltiden. Bra läge och enkelt att hitta, samt utbudet av mat och dryck gör Big Boy´s till ett bra val att besöka.

I centrala Varberg hittar vi populära Black Pearl. Ett bra val när du är på konferens i Varberg, oavsett om du vill ta ett glas vin eller äta en stor måltid, på Black Pearl är alla gäster välkommna. Matmenyn är väldigt blandad och här finns något för alla smaklökar. Med besök av DJ:s och liveband är restaurangen ett perfekt val för er som är intresserade av after work, eller lyssna på musik samtidigt som man tar något lätt att äta eller dricka.

Bo förstklassigt på Varbergs Stadshotell och Asia Spa. I en av Sveriges vackraste byggnader huserar detta hotell med många valmöjligheter. Fräsch, modernt och välutrustat beskriver hotellet bra och här finns något för alla. Med stort utbud på spabehandlingar, restauranger och olika sorters hotellrum kan du boka ett paket anpassat efter just dig. Hotellet har också stor erfarenhet när det kommer till konferenser och kan hjälpa dig att planera den konferens du vill ha. Varför inte kombinera konferensen med spa-paketet?

Med utnämningar som – Sveriges bästa spa, Sveriges bästa kurort och Sveriges bästa konferenshotell, kan Comwell Varbergs Kurort vara just vad du söker. Med fokus på sig själv i spaavdelningen kan man fokusera extra mycket på konferensen när det är dags. Kombinera de två delarna för att arbeta fram ett bra resultat både inombords och på konferensen. Hotellet hjälper er gärna för att kombinera ett paket som passar era önskemål och krav.

Vi hjälper till med er konferens

I Varberg finns många alternativ och vi kan gärna hjälpa er med att sätta ihop en lyckad konferensresa utifrån era önskemål. Kontakta oss för mer informaion så hjälper vi er. Boka konferens i Varberg redan idag!