Konferens Arlanda

Gör det enkelt. Ha konferens på Arlanda! Här träffas konferensdeltagare från både när och fjärran, snabbt och smidigt. Kom med tåg, buss, bil eller flyg. Det är nära för alla, utan väntan och extra resor.

Samlas direkt efter landning, antingen för en dagkonferens eller konferens med övernattning. Ett möte på Arlanda kan spara dig både tid och pengar.
Vid Arlanda finns också alla tänkbara faciliteter som passar många olika typer av möten, som moderna konferensrum med den senaste tekniken, utställningslokaler och plats för mässor. Se till att välja det som passar ditt syfte med mötet. Vill du ha hjälp att välja en lokal som bäst passar ditt syfte, kontakta oss på Konferens.se.

Konferens.se har flera partner, vars läge är effektivare än andra. Här tipsar vi om de konferensanläggningar som gör resan lätt och ligger norr om Stockholm, nära eller på Arlanda flygplats.

Clarion Hotel Arlanda Airport är ett levande förstklassigt hotell i hjärtat av Arlanda flygplats för möte, konferens, event, kongress och upplevelser. Välkommen till Arlandas nya spännande mötesplats! Bara några minuter från gaten.

Nova_Park_ConferenceTolv minuter från Arlanda finns en Nova Park Conference, en konferensanläggning för annorlunda möten. I hotellets Water Lounge finns en sjöformad pool, och även mosaikbastu, jacuzzi och isbar. Varför inte ha mötet här, iklädd barock och nersjunken i sköna loungemöbler? Här finns också plats för utställningar och minimässor.

Quality Airport Hotel Arlanda har effektiva konferensmöjligheter, bara fem minuter från flygplatsen. Här serveras en generös frukostbuffé från 05.00, lämpligt nog för internationella gäster. Det finns också gym- och relaxavdelning, liksom samarbete med Arlandastads golfklubb. Åk hit med gratis transferbuss eller bil – parkering ingår.

Förstklassig service finns på Radisson Blu Arlandia Hotel, endast fyra minuter från terminalerna. Hit kommer du med gratis transferbuss och det finns även parkeringsmöjligheter. Hotellet erbjuder konferenslokaler och relaxavdelning, allt både Svanenmärkt och klimatneutralt. På konferensen kan du också bli ”pilot för en dag” i flygsimulatorn eller besöka det 83 meter höga flygledartornet.