Tipsa om anläggningenKnistad Hotell och Konferens

Är du nöjd är vi nöjda. Kanske låter det som en klyscha men för oss är det av avgörande betydelse i varje enskilt möte med våra gäster. Självklart är vi stolta över att många upplever Knistad Hotell och Konferens som en av landets ledande anläggningar i sitt slag. Att Knistad är vackert beläget öster om Skövde och lätt att nå från både Stockholm och Göteborg är givetvis andra fördelar. Vi erbjuder dig kreativ miljö, smakupplevelser, vila, rekreation och golf. Men också en upplevelse som dröjer kvar, och som du gärna återvänder till.

Hitta hit

Konferens

Knistad har fått en rad olika utmärkelser som gör att vi med fog vågar påstå att vi är en av Sveriges bästa konferensanläggningar. Ett viktigt möte kräver rätt omgivning och inramning. Trivs deltagarna blir sammankomsten mer givande för alla. Det gäller såväl stora internationella kongresser som det personliga samtalet mellan två personer. Hos oss vistas du i en genuin herrgårdsmiljö, lugnt och nära till naturen. Här finns inget som stör. Vi erbjuder lokaler för både stora konferenser och små möten. Den mest moderna teknologin samt mat och dryck av högsta klass. Här finns konferenskapacitet för mer än 300 personer.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
5
Max biosittning
300
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
120
Max styrelsesittning
50
Max antal konferens
300
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
9
Antal dubbelrum
67
Handikappanp.enkelrum
9
Handikappanp.dubbelrum
25
Antal sviter
4
Antal kombirum
4
Handikappanp.sviter
3
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Varje måltid ska vara en upplevelse för alla sinnen. Och med en känsla av välbefinnande som dröjer kvar länge. När du slår dig ned vid det dukade bordet hos oss väntar alltid en omsorgsfullt tillagad måltid. Tillredd av de bästa råvarorna men också med andra viktiga ingredienser som kunskap, kultur och kreativitet

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Aktiviteter för alla En vistelse på Knistad är en upplevelse för både kropp och själ. Här finns möjlighet till ett stort antal aktiviteter. Golf, tennis, natursköna promenader, karbad och bastu eller ett varv i vår motionsslinga är några uppskattade inslag. Andra exempel är Göstas Loge, gokart, lerduveskytte eller Wikdals bana. Kanske har du något eget önskemål? Berätta för oss vad du vill göra så ordnar vi det.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Göstas Loge, femkamp, äventyrsbana,vedeldade karbad, vedeldad bastu,Aktiviteter (pdf) Golf, Gokart, Mord och mysterier, Lerduveskytte,Prova drycker, Grilla Mord och mysterier, Gästkök, Jägarexamen.Jaktarrangemang,

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Norr (via Mariestad / Stockholm) I Mariestad, kör väg 26 till Skövde. Sväng vänster i första rondellen (Statoil, Bilia) in på väg 200 mot Töreboda och Skövdes flygplats. I Fjället, sväng höger och följ skylt; Knistad 3 km. Öster (via Tibro / Hjo) Tibro: Kör väg 49 mot Skövde. I Igelstorp, sväng höger och följ skylt; Knistad 3 km. Hjo: Kör väg 194 mot Skövde. I vägkorsningen Skövde / Tibro, sväng höger mot Tibro. I Igelstorp, sväng vänster och följ skylt; Knistad 3 km. Söder (via Jönköping / Falköping) Följ anvisningarna och kör väg 26 mot Skövde / Mariestad. Sväng höger i Horsåsrondellen mot väg 200, Töreboda och Skövdes flygplats. I Fjället, sväng höger och följ skylt, Knistad 3 km. Väster (via Skara / Göteborg) Kör E20 till Skara, sväng till höger in på väg 49 mot Skövde. I första rondellen i Skövde, följ skyltning Mariestad väg 26. Kör igenom fyra rondeller och i femte tag höger mot väg 200 märkt Töreboda och Skövde Flygplats. Följ vägen tills ni kommer till samhä

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Skövde
Avstånd:
7 km
Närmaste flyg inrikes:
Tibro
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg utrikes:
Örebro
Avstånd:
100 km
Närmaste hållplats buss:
Fjället
Avstånd:
3 km
Närmaster flygbuss:
Landvetter
Avstånd:
160 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,942
Latitud:
58,4208

Hitta hit