Tipsa om anläggningenKarlaby Kro

Möten med guldkant i genuint skånsk miljö!
Karlaby Kro är ett småskaligt hotell, restaurang och konferensanläggning som förmedlar en känsla av det lantliga Österlen när det visar sig från sin allra bästa sida. I en sagolikt vacker och rustik miljö, inbäddat bland rapsfält och Österlens böljande landskap, ligger denna lilla oas som lämpar sig osedvanligt väl för konferenser i njutningens tecken.

Hitta hit

Karlaby Kro är en bra plats att ha möten på och då speciellt lite längre möten där ni vill komma ifrån med era kollegor och fokusera på arbetet. Med den gemytliga stämningen och med både pool och spabehandlingar, kan mötet verkligen bli produktivt.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
2
Max biosittning
70
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
50
Max styrelsesittning
16
Max antal konferens
85
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
13
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
5
Antal kombirum
4
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Råvarorna och produkter kommer i så stor utsträckning som möjligt från leverantörer i Skåne. Vi tar också bort croissanter och ersätter dessa med en äppelkaka med äppelkompott på kiviksäpplen. Ost kommer från Vihelmsdals Gårdsmejeri, apelsinjuice har vi inte, däremot en underbar äppelmust från Österlen! Prinskorven kommer från ett litet slakteri i skåne och har smak av timjan med mera.....

Som ni förstår arbetar vi mycket med de Skånska smakerna och råvarorna och var hittar man det väl bättre än just i Skåne?

Vi handlar vin från flera olika leverantörer, söker gärna nyheter och försöker också hitta små erkända producenter. I dag har vi en hel del viner som är mer kända i Medelhavsländerna än i Sverige. Är du intresserad så berättar vi gärna om våra viner när du är här.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vinprovning, akrylmålning, lerduveskytte m.m.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Vinprovning
  • akrylmålning
  • lerduveskytte mm

Karlaby Kro ligger i den lilla byn Karlaby mitt på Österlen. Hotellet är omgivet av rapsfält och åkrar och har en egen park. Fram till 1990 var Karlaby en privat gård, med namnet Karlsnäs gård. Karlabys huvudbyggnad byggdes i början av 1800-talet av Mårten Mattsson och längorna eller stallarna uppfördes 1898 av hans sondotter Elna och hennes man Måns. Måns Andersson var landstingsman i bygden och på stallarna kan man se inskriptionen EA & MA 1898 för Elna och Måns Andersson.

Karlaby Kro ligger på Österlen, sju kilometer nordväst om Simrishamn, cirka tio mil nordost om Malmö, åtta mil öster om från Lund och ungefär sju mil söder om Kristianstad. Tar du flyget föreslår vi att du flyger till Kristianstad eller Malmö med Skyways, Malmö Aviation eller SAS och åker bil därifrån.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Simrishamn
Avstånd:
7 km
Närmaste flyg inrikes:
Malmö airport
Avstånd:
50 km
Närmaste flyg utrikes:
Copenhagen internati
Avstånd:
110 km
Närmaste hållplats buss:
Karlaby
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
14,25240
Latitud:
55,54960