Tipsa om anläggningenHotell Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden ligger i centrala Göteborg med gångavstånd till Svenska Mässan, Avenyn och Liseberg. Det fyrstjärniga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar och erbjuder 7 renoverade konferenslokaler med den senaste tekniken. När det är dags för bensträckare dukar vi upp en pausbuffé med ekologiska och läskande tilltugg som gjorda för alla deltagares individuella smaker. Hotellet erbjuder förstklassigt boende i rofylld och personlig miljö. Nås enkelt med bil och har parkering runt knuten. Unika möjligheter till aktiviteter. Välkommen!

Hitta hit

I Hotell Liseberg Hedens konferensavdelning är lokalerna samlade i en trivsam miljö omgiven av ljusa och bekväma pausutrymmen. Ni kan också varva arbetspassen med en avspänd pratstund på en solig altan eller en kopp kaffe under bar himmel i en av våra tre vackra innergårdar. Totalt har vi 7 konferensrum där grupper från 2-68 personer kan mötas, diskutera och presentera. Vi erbjuder avancerad men lättmanövrerad teknik, bland annat trådlöst internet, dataprojektor, dokumentkamera, TV, video- och DVD-spelare.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
3
Max biosittning
68
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
46
Max styrelsesittning
26
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
48
Antal dubbelrum
82
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
2
Antal kombirum
49
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

I Hotell Liseberg Hedens restaurang, Hedens Hörna, möts världens alla kök. Nya smaktrender är lika välkomna som klassisk svensk mattradition, influenserna från hav och västkust är lika starka som kryddorna från världen. Vi värnar om kvalitet och ursprung och serverar mat tillagad från grunden med lokala och ekologiska kvalitetsprodukter. Tillsammans blir de allt från dignande frukostbuffé till minnesvärd gourmetmiddag, från storslagen amerikansk brunch till nattmacka på rummet - allt lagat med kärlek och serverat med charm. En liten eller lång stund i baren hör också till. Perfekt som inledning på kvällen. Och som avslutning.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Konferenshotellet med egen nöjespark. Avsluta er dag på Liseberg med krogshow, temafest eller femkamp i parken. Hotellet har egen bastu och boulebana samt restaurang och bar med ekologiska matupplevelser.

Hos oss är det nära till allt du kan önska av Göteborg. På vår ena sida har vi paradgatan Avenyn med restauranger, uteliv och stadens kulturinstitutioner. På andera sidan finns Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Svenska Mässan - för att inte tala om Liseberg med showkrogen Rondo. Alldeles intill finns också det gränslösa Världskulturmuseet och Universeum.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Bastu
 • Boul
 • Relaxrum
 • Gym
 • Minigolf
 • Femkamp
 • Show/Teater
 • Casinobesök
 • Afterwork
 • Amerikansk brunch
 • Jul på Liseberg

På Hotell Liseberg Heden är det naturliga en del av det goda livet som vi vill erbjuda. Resultatet av våra miljötankar syns i allt vi gör. Att vi dessutom ligger inbäddade i det lummigt gröna hörnet av Heden, mitt i Göteborgs hjärta, gör ju inte saken sämre.
Vår övertygelse om att alla kan göra något för vår planets framtid ledde till att vi 1995 blev stans första miljödiplomerade hotell. Vår egen restaurang är ekologisk – från våra inköp av naturbeteskött och närodlade råvaror till det KRAV-märkta kaffet vi serverar och den säsongsanpassade menyn vi erbjuder. I vår mening blir maten helt enkelt godare då. Det ska kännas bra i magen även efteråt. Resultatet av våra miljötankar syns i allt vi gör, från den lilla kryddträdgården utanför lobbybaren dit vår kökspersonal går för att repa några knyten färsk basilika och mynta, till rengöringsprodukterna vi städar med.

Hotell Liseberg Heden ligger mitt i stan i hjärtat av Göteborg, men ändå lite för sig själv inbäddat i lummig grönska. Det centrala läget innebär gångavstånd till paradgatan Avenyn, Scandinavium, Ullevi, Svenska Mässan och inte minst till Nordens största nöjespark Liseberg. Hotellet är lättillgängligt med bil och parkeringen finns precis runt knuten.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborg
Avstånd:
0,9 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter Airport
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter Airport
Avstånd:
25 km
Närmaste hållplats buss:
Sten Sturegatan
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Korsvägen
Avstånd:
0,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,98170
Latitud:
57,70140