Tipsa om anläggningenHotell Bogesund

På Hotell Bogesund kan du lämna vardagen utanför, njuta av god mat och trevligt sällskap i en rogivande och avkopplande miljö. Hotellet har 48 dubbelrum med dusch och bad samt en svit med utsikt över sjön Åsunden. Vi har även en relaxavdelning där man kan tillbringa en skön stund efter bastun. Restaurangen erbjuder allt från traditionell svensk husmanskost till spännande á la carte-menyer. Hotell Bogesund erbjuder även konferenspaket med eller utan ävntyrliga kringaktiviteter.

Hitta hit

Hotell Bogesund är ett förstklassikt konferenshotell, oavsett antal deltagare eller konferensens längd har vi mängder av lösningar. Önskar ni en endagarskonferens med för- och eftermiddagskaffe och lunch så fixar vi det. Vill man addera en middag på kvällen eller någon akivitet är det inga problem. Våra konferenslokaler är anpassade för mellan 5-80 personer och utrustade med allt ni behöver; AV-projektor, trådlöst interner, whiteboard, blädderblock o.s.v. Önskas det grupprum finns 4 st att tillgå.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
4
Max biosittning
80
Max parkettsittning
80
Max skolsittning
55
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
200
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
5
Antal dubbelrum
45
Handikappanp.enkelrum
2
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
1
Antal kombirum
4
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

I Hotellets restaurang råder det skapar glädje, här serveras allt från det goda Italien , Frankrike till vällagad svensk husmanskost. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

I Hotellet finns det tillgång till dam och herr bastu samt ett gym. Nedanför Hotellet ligger ett aktivitets center där man kan hyra cyklar, kanoter, kajaker eller varför inte prova vårat Kallbadhus med ett uppfriskande dopp i Åsunden

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Bastu
  • Gym

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Borås
Avstånd:
3,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
10 km
Närmaste hållplats buss:
Ulricehamns Hållplat
Avstånd:
0,3 km
Närmaster flygbuss:
Borås
Avstånd:
3,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,4127998352051
Latitud:
57,7929992675781