Tipsa om anläggningenHotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand har skapat mötesmiljöer där vi blandar lekfullhet, modern lyx och mat i toppklass.

Vackert beläget med strålande utsikt över havet och med naturen utanför dörren kan vi erbjuda mötesmiljöer som inspirerar. Här möts du alltid av personlig värme i ett hotell som är byggt för att umgås i. Vi erbjuder våra konferensgäster en högklassig vistelse med möjlighet till variation. Kanske förlägger ni delar av ert möte utomhus där det finns mycket inspiration att hämta. Vi har en kreativ grupp av konferenssamordnare på hotellet som hjälper er att sätta samman möten efter era önskemål som ger resultat. På konferensen sköter vi detaljerna medan ni kan fokusera på att inhämta inspiration inför framtiden.

Efter mötet kan ni utmana era kollegor i biljard, dart, pingis med mera. Utanför huset kan vi erbjuda allt från utmanande aktiviteter, till bowling, gårdskamp med mera.

Hitta hit

Hotellet har 7 stycken möteslokaler i varierande storlek och dessutom mycket fria ytor som ni kan utnyttja. Restaurangen kan anpassas till lite större möten med upp till 180 deltagare. Vår VIP-lounge passar utmärkt till ledningsmöten.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
4
Max biosittning
160
Max parkettsittning
160
Max skolsittning
110
Max styrelsesittning
28
Max antal konferens
160
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Vi vet hur viktigt det är att bo bra under konferensen och vi har skapat ett boende som känns både lyxigt och funktionellt.
På hotellet finns sammanlagt 149 lägenhetssviter med plats för fyra till sex gäster per svit. Samtliga lägenhetssviter har antingen direkt blick mot hav och strand, vår vackra hotellträdgård eller Malenskogen.
Lägenhetsviterna har allt man kan önska sig och är stilfullt inredda med stor balkong eller uteplats med naturen precis utanför dörren. Vi erbjuder boende i olika storlekar och varianter, alla med sovrum, allrum, badrum och ett litet kök.

Detaljerad information

Antal dubbelrum
148
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
5

På menyn står välsmakande mat med nordisk stämning tillagad från grunden. Vi strävar alltid efter att hitta de bästa råvarorna och använder lokala produkter i så stor utsträckning som möjligt. 200 gäster får plats i denna underbara miljö med upphöjda takpartier och anslutande galleriliknande atrium.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
200

Närheten till naturen är påtaglig och hotellområdets gränser smälter samman med stranden och skogen där det finns alla möjligheter till såväl spontana som arrangerade aktiviteter tillsammans med våra samarbetspartner Spirit Event och Stora Blå.
Vårt poolhus med stor inomhus pool, bastu samt varma utomhusbad kan också användas till diverse aktiviteter.

Svanencertifierad

Tag avfart Båstad från E6:an och följ väg 115 mot Båstad. Precis vid infarten till Båstad på höger sida hittar du en skylt med Riviera. Sväng höger in på Rivieravägen och följ vägen några hundra meter ner till havet tills du kommer till hotellet på vänster sida. Parkeringsgarage finns på hotellet.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Båstad C
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg inrikes:
Ängelholm/Helsingborg Airport
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg utrikes:
Copenhagen Airport
Avstånd:
150 km
Närmaste hållplats buss:
Rivieravägen
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,86965
Latitud:
56,43252